IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

María Teresa Campos sorprèn el públic demanant suport per a Bigote Arrocet a 'Supervivientes'

La presentadora va trucar en directe durant l'últim programa de 'Conexión Honduras'

Sandra Barneda durant la conexió telefònica amb María Teresa Campos. | Telecinco

María Teresa Campos va aparèixer ahir per primer cop en el debat de 'Supervivientes'. La participació de la presentadora a la gala era molt esperada, tant per veure què opinava sobre l'actitud de la seva parella al programa com per saber com es trobava després de l'ictus que va patir fa unes setmanes. La presentadora va entrar en directe a través d'una connexió telefònica i va començar amb molt bones notícies pels seus seguidors: «He recuperat la vista completament. M'havia posat un objectiu a llarg termini, de dos mesos, per refer-me. I dijous, en obrir els ulls, ja podia veure». A més a més, també va explicar que aquest episodi li havia servit per conscienciar-se sobre aquesta malaltia: «Faré el possible per donar un cop de mà a les campanyes contra l'ictus i per a tots aquells afectats que puguin necessitar alguna cosa de mi».

La presentadora també va voler donar la seva opinió sobre alguns comentaris que s'havien fet contra la seva parella. María Teresa va assegurar que no li guardava rancor a ningú, tot i que va admetre: «A la televisió, a vegades l'opinió es converteix en espectacle. I, a vegades, dins d'aquest espectacle un no s'adona que pot ferir algú». La Campos també va intentar justificar alguns dels comportaments de l'humorista dins del 'reality' i ha explicat que ell s'esperava un concurs amb més reptes i un entorn més difícil i que, per això, havia qualificat el concurs de «fàcil». Respecte al famós esmorzar que el concursant va refusar, María Teresa creu que no ho hauria d'haver fet: «Va tenir una rabieta de nen de 5 anys».

Finalment, María Teresa va explicar que no estava molesta amb la participació de la seva parella al programa, i va matisar: «Al principi clar que em vaig emprenyar, perquè no és el mateix anar-hi amb 25 anys que amb 68, però era el seu somni i no volia espatllar-ho». Llavors, la presentadora, que fins ara s'havia negat a demanar ajuda per a l'humorista al programa, va explicar: «Edmundo està en una situació de desigualtat. No tinc programa ni xarxes socials per demanar el suport del públic, per això aprofito aquesta intervenció per demanar a les meves xarxes humanes, les que m'han demostrat sempre molt d'afecte, que salvin Edmundo, que per mi és bo».


Comentaris

envia el comentari