María Teresa Campos torna a l'hospital per continuar el seu tractament rutinari

Els problemes estomacals de la mítica presentadora de Telecinco continuen a l'ordre del dia

María Teresa Campos, saliendo del hospital
María Teresa Campos, sortint de l'hospital | Cedida

María Teresa Campos torna a ser notícia. Si bé es cert que semblava que darrerament s'havia recuperat dels seus problemes de salut, ara les alarmes han tornat a saltar després que aquesta hagi tornat a ser el focus d'atenció per la seva tornada a l'hospital

La mítica presentadora de Telecinco, però, s'ha encarregat ella mateixa de fer una crida a la calma. Campos, en l'intent de tranquil·litzar als fans, ha optat per aclarir que la seva visita al centre hospitalari ha estat rutinària. «Tinc l'alta definitiva», ha aclarit María Teresa Campos al diari ‘ABC’, mentre al·legava: «És normal. Seguiré venint totes les setmanes al físio. De fet, fa sis anys que ho faig».

Campos va voler treure ferro al problema. «A veure si cada vegada que vingui al físio semblarà que m'he tornat a posar malalta...», va relatar  María Teresa Campos mentre accedia a la clínica acompanyada pel seu xofer. 

María Teresa Campos junto a sus hijas Carmen Borrego y Terelu a su salida del Hospital La Luz
María Teresa Campos i les seves filles Carmen Borrego i Terelu | Cedida

Un any de sotracs

La preocupació per Campos és més que evident. En només 9 mesos, la presentadora ha estat ingressada en dues ocasions. I és que encara que ara ja pràcticament ningú se'n recordi, la mítica presentadora de Telecinco va entrar a l'hospital per un ictus. Els fets, així mateix, van ocórrer el maig de 2017.

Fa només unes setmanes, doncs, aquesta va haver de tornar a l'hospital a causa d'un fort dolor estomacal. Els metges, en aquesta ocasió, van diagnosticar-li una sèrie de problemes intestinals, que va obligar-la a passar pel quiròfan. El tractament va ser l'adequat i dies després aquesta rebia l'alta. 

María Teresa Campos, però, va relatar que està més preocupada per «la imatge que pugui donar al món» que pel seu estat de salut. Va dir que no vol ser tractada «com una dona malalta», ja que se sent «força bé». 


Comentaris

envia el comentari