ÚLTIMA HORA

👉 El Govern estudia excloure els nens de la limitació de les reunions

María Teresa Campos vol recuperar el protagonisme a Telecinco

La presentadora va aprofitar la presentació del llibre de Risto Mejide per reclamar un espai a la cadena privada

María Teresa Campos no té cap projecte televisiu actualment
María Teresa Campos no té cap projecte televisiu actualment | El Televisero

María Teresa Campos va aprofitar la presentació de l’últim llibre del seu amic Risto Mejide per demostrar la seva decepció per no tenir cap projecte televisiu a la vista. Tot i que la carrera professional de la veterana presentadora ha estat plena d’èxits en els seus programes, la presentadora està molt disgustada perquè les coses no li van com abans.

María Teresa no té cap projecte televisiu, i aprofita qualsevol ocasió per recordar-li al responsable de Telecinco, Paolo Vasile, qui també estava en la presentació del llibre de Mejide, que té com a títol ‘Diccionario de las cosas que no supe explicarte’.

En la presentació, doncs, María Teresa va assegurar que se sent frustrada per l'absència de feina a Telecinco, on ha treballat els darrers anys presentant el programa dels caps de setmana ‘Qué tiempo tan feliz’. La veterana presentadora va contestar amb un contundent: «Ara sóc la reina de casa meva» quan la van presentar com «la reina de la televisió».

Canvis en la vida de la seva néta

A més de fer aquesta reclamació, María Teresa Campos va aprofitar també per parlar de la seva néta que ha estat notícia els últims dies per haver abandonat els seus estudis de dissenyadora de moda. La filla de Terelu Campos té previst, però, iniciar la carrera de Dret quan comenci el nou curs, aquest setembre.

Ara però, la jove està centrada en el seu nou canal a MTMAD anomenat ‘Black Sheep’. En el qual María Teresa va reconèixer que ha gravat un capítol amb ella, ‘Una tarda amb la meva àvia’, on van estar mirant i comentant fotos familiars a casa seva, però reconeix que encara no ha pogut veure res del vídeo blog de la seva néta.

María Teresa Campos i Edmundo Arrocet en una imatge d'arxiu
María Teresa Campos i Edmundo Arrocet en una imatge d'arxiu | Semana

 

Alejandra vol estudiar Dret i fer televisió

És evident el canvi que ha fet la néta de María Teresa. La jove de 18 anys, sempre havia estat molt tímida i tot feia pensar que no es dedicaria a la televisió, però sembla que podria seguir els passos de la seva àvia i la seva mare. Tot i això, la seva àvia assegura que Alejandra «farà la seva carrera, és una estudiant meravellosa».

I és que María Teresa va voler justificar el canvi que ha decidit fer Alejandra respecte als seus estudis i la seva vida laboral: «Jo la vaig veure un dia en una entrevista que li van fer i se’n va sortir  com si no hagués fet mai una altra cosa».

Per últim, María Teresa Campos va confirmar que es mudarà de casa com va sortir publicat en alguns mitjans, però no va especificar si tenia ja la data decidida. «Encara no», va assegurar la presentadora.

Alejandra Rubio durant un dels seus vídeos al seu canal de MTMAD
Alejandra Rubio durant un dels seus vídeos al seu canal de MTMAD | MTMAD

 


Comentaris

envia el comentari