Muntatge amb fotos de Mariana i Kiko Matamoros.

Mariana, la dona que pot acabar amb la relació de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros posa a prova la seva relació

Kiko Matamoros ja té les maletes a punt per començar una aventura que li pot canviar la vida en tots els sentits.

El col·laborador, que fa més de vint anys que treballa a Telecinco, afronta un gran repte que pot ser decisiu per a la seva carrera. Serà un dels participants de Supervivientes 2022, reality estrella de Mediaset que, aquest any, potser serà la solució per pujar les audiències de la cadena.

Kiko, finalment, s'ha decidit a viatjar a Hondures per viure una experiència que molts diuen que és extrema. A més de la gana que es passa, els mosquits, el sol abrasador i la manca de comoditats, hi ha la part psicològica i emocional.

Els concursants deixen els seus éssers estimats a Espanya. La manca de suport d'aquests, els converteix en més vulnerables davant d'aquesta situació tan complicada. En el cas de Kiko, el que pitjor porta és deixar a la seva nòvia, Marta López Álamo, durant tant de temps.

La jove model de 25 anys està molt enamorada del tertulià. La història d'amor, la qual tothom deia que no duraria massa, s'ha consolidat després de tres anys de relació. Tot i que Kiko no viatjarà a Hondures fins després de Setmana Santa, ja han començat a acomiadar-se des de les seves xarxes socials amb missatges apassionats.

Kiko està molt pendent dels concursants que es van confirmant per compartir illa amb ell. Un dels nous noms que ha aparegut podria portar molts problemes.

▶️ Anabel Pantoja habla claro sobre si Omar Sánchez la ayudará en su próxima participación en Supervivientes

Kiko Matamoros i la model que s'assembla a la seva parella Marta

Kiko Matamoros ja està mirant la llista de confirmats per al reality. L'ha sorprès especialment la presència de Mariana Rodríguez. A Espanya és bastant desconeguda, però aquesta model i influencer de 30 anys té una trajectòria perfecta per al programa.

Jove i explosiva, com la nòvia de Kiko, ha participat, a més a més, a GH Vip Italia, per la qual cosa ja coneix el món dels realities. Veient el seu Instagram, podria ser perfectament el de Marta López Álamo. Mateix tipus de fotos, posats perfectes i, fins i tot, semblant nombre de seguidors (al voltant dels 290.000).

Potser un dels objectius de fitxar a Mariana és el de posar gelosa a Marta López Álamo. No sembla de bon gust que el teu noi passi tres mesos en una illa amb una dona que bé podria ser una fotocòpia teva.

La Mariana té parella. Es diu Gian Maria Coccoluto i és esportista. No se sap encara de si serà ell qui defensi a Mariana al plató de Telecinco o si es quedarà en un segon pla.

Hi haurà química entre Mariana i Kiko a Hondures? Serà Coccoluto el nou Gianmarco Onestini?

Marta López i Kiko Matamoros
Kiko Matamoros podria tenir una crisi de parella amb la seva nòvia | GTRES

Kiko i la condició que ha imposat per participar al reality

No és el primer any que Kiko Matamoros vol anar a Supervivientes. Ja l'any passat va voler ser-hi, encara que no va poder ser a causa d'un problema mèdic. Aquest 2022 sí que ha signat el desitjat contracte, però amb una condició: que no participés al programa la seva exdona, Makoke.

Ella també estava en negociacions i disposada a conviure amb el Kiko. En canvi, ell no, i, fins i tot, va rebaixar el seu sou a condició que no fos Makoke, cosa que la productora ha acabat acceptant.

Kiko Matamoros i Marta López
Kiko Matamoros ha imposat una única condició per entrar a Supervivientes | GTRES

Un altre dels reptes que s'ha posat Matamoros és el de «demostrar que puc viure sense additius ni conservants. Aquest és el meu repte fonamental». Per aconseguir-ho ja ha deixat de fumar i està disposat a abandonar la resta de substàncies que consumeix habitualment.

Anteriors concursants del programa, com Dakota Tárraga, ja han posat en dubte que sigui capaç d'aconseguir-ho, ja que diu que fa molt de temps que Kiko és «addicte», com ell mateix ha dit alguna vegada.