IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mariano Navarro perd de forma definitiva la seva batalla judicial amb Aída Nízar

L'exconcursant de 'Gran Hermano' el va demandar per donar-li una bufetada al plató de 'GHVIP6'

Aída Nízar y el marido de Irma Soriano.
Aída Nízar i el marit d'Irma Soriano. | Cedida.

Després que Aída Nízar denunciés al marit d'Irma Soriano per una agressió física en ple plató, la Justícia va dictar sentència i va condemnar Mariano Navarro per un «delicte de lesions» a una pena d'un mes de multa, sentencia que el càmera de televisió va decidir recórrer.

Ara, 'Vanitatis' ha revelat que el recurs d'empara que va presentar Navarro ha estat desestimat, per la qual cosa la sentència que va recórrer és ferma i haurà de complir-la, ja que no caben més recursos contra ella. D'aquesta manera, Aída Nízar ha guanyat definitivament la seva batalla judicial contra el marit de Soriano.

Amb la sentència en ferma, Mariano Navarro haurà d'assumir el pagament del judici - però no les de l'acusació particular, que no es van sol·licitar - i una quota diària de 10 euros durant el mes que dura la multa. Això és, 300 euros a abonar a Aída i satisfer l'import que correspongui de les costes.


Els fets denunciats


Tot va ocórrer el passat 6 d'abril en plena gala de 'Gran Hermano VIP 6'. Pel que sembla, Aída Nízar va fer uns comentaris sobre Irma Soriano que no van agradar gens al seu marit, Mariano, i que li van causar un «profund malestar». A partir d'aquí, la tensió va ser en augment i tots dos van protagonitzar una sonada discussió.

Segons es recull en la sentència, «Mariano Navarro va agafar de les espatlles a Aída Nízar i en estat de gran excitació va arribar a propinar-li una forta bufetada amb la mà oberta a la zona de la cara, sense que aquesta li causés lesions de cap tipus». D'igual forma, també es recull que tots dos es van insultar amb paraules que «poguessin atemptar contra l'honor dels dos».

Imagen del enfrentamiento entre Mariano Navarro e Aida Nízar.
Imatge de l'enfrontament entre Mariano Navarro i Aida Nízar. | Cedida
Imagen de la pelea entre Aída Nízar y Mariano.
Imatge de l'enfrontament entre Mariano Navarro i Aida Nízar | Cedida

Comentaris

envia el comentari