TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

EN DIRECTE

🌪 Tots els problemes causats per la gota freda a Catalunya

URGENT

🚨 Suspenen les classes a diverses poblacions ebrenques arran del fort temporal

Marie Chantal es postula com la pitjor enemiga de la reina Letícia

La britànica s'ha sumat a l'extens ventall de detractores que suma la reina Letícia
Marie Chantal i Pablo de Grecia | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia no passa pel seu millor moment. Si bé és cert que han estat molts els qui l'han posat al focus de les crítiques per les seves pintoresques escenes amb la reina emèrita Sofia —li va impedir que es fotografiés— i que l'han acusat fins i tot d'odiar els gossos, també ho és que ara la monarca acaba de sumar una nova detractora.

 

I és que a la seva 'mala relació' amb Sofia ara s'hi suma la nul·la sintonia amb Marie Chantal Miller, l'esposa de Pablo de Grècia. La duquessa d'Esparta, família política de Letícia, no es va estar de res i va optar per criticar sense embuts l'actual reina. En aquest sentit, doncs, aquesta va assegurar que la «veritable cara» de Letícia apareix quan s'evidencia un comportament poc digne de la reialesa.

Chantal, propietaria dels ‘duty free’

 

Marie Chantal és una aristòcrata, filla d'un dels homes més rics del Regne Unit. El seu pare, de fet, és propietari de molts dels coneguts ‘duty free’ dels aeroports d'Amèrica i Àsia. I la cosa no és menor, ja que l'any 2017 aquest va arribar a guanyar uns 476 milions de lliures. La boda amb el nebot de la reina Sofia es va dur a terme fa 23 anys. La mateixa cerimònia, pagada íntegrament per la família de Marie Chantal, va costar un total de 8 milions de lliures. 

 

 

La boda de Marie Chantal amb Felip VI de protagonista | Cedida

 

 

Felip VI, curiosament, va tenir un rol transcendental a la boda de Chantal. L'actual monarca espanyol va ser partícip de la cerimònia aguantant la corona de la monarquia grega i, com es pot veure a la instantània, va situar-se molt a prop d'actual detractora de la seva dona.

Qui és Marie Chantal?

Marie Chantal viu actualment a cavall entre Londres i Nova York. En aquestes ciutats, de fet, Marie Chantal és propietària d'una firma de roba per bebès i entre els clients més glamurosos s'hi troben entre els Beckham i les Kardashian

 

Després d'oficiar la seva boda amb el príncep Pablo, l'hereva de l'imperi Miller, de 49 anys, es va convertir en princesa de Dinamarca i duquessa d'Esparta.

🎁 Participa gratis i guanya un fantàstic lot d'oli PRIORDEI. Fes clic aquí!

Comentaris