rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marie-Chantal de Grècia a Letícia: «Cap àvia mereix aquest tracte»

El vídeo ha creat una gran polèmica sobre la relació entre Letícia i Sofia
La reina Letícia amb Sofía. | Cedida

 

Després que sortís a la llum el polèmic vídeo de la reina Letícia, han estat moltes les reaccions que hi ha hagut. A les imatges es pot veure com la reina no deixa a Sofia fer-se una foto amb les seves nétes, Elionor i Sofia. Es tracta d'un gest que ha causat una gran controvèrsia i una de les primeres persones que ha comentat el fet ha sigut Marie-Chantal Miller.

 

 

Marie és neboda de Sofia, ja que està casada amb Pablo de Grècia, pel que aquest tema li toca ben de prop. Ella ha sigut una de les persones que ha comentat la situació través de les xarxes socials, ho ha fet a Twitter, responent a la publicació d'un periodista. «Cap àvia mereix aquest tipus de tracte. Letícia ha ensenyat la seva veritable cara», ha escrit.

 

És el que Marie ha contestat al missatge que escrivia el periodista: «Crec que tots els espanyols estan prou enfadats amb aquesta situació. La reina no mereix aquest tracte».

 

El missatge de Marie-Chantal a Letícia

La cosa però, no va quedar en aquest tuit. Més tard, la neboda de la reina Sofia feia una altra publicació a la xarxa social. Tot i que a cap lloc fa referencia a Letícia, les seves paraules són prou clares per a poder donar-ho a entendre.

 

Marie publicava una imatge en família i escrivia el comentari: «Avis feliços! La família ho és tot». Unes paraules que, indirectament, poden anar destinades a la reina Letícia.

 

 

I no és aquesta la primera vegada que una cosa així succeïx, de fet els problemes entre la Casa Reial espanyola i la de Grècia han sigut prou habituals en el temps, així i tot, feia temps que els petits conflictes havien quedat apartats de les seves vides.

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

🎁 Sortegem una fantàstica targeta regal de 50 € per PRIMARK! Participa aquí, és molt fàcil!

Comentaris