rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

CRIM MATARÓ

⚫ Els Mossos desvinculen el germà desaparegut de l'assassinat de la nena de 13 anys

ÚLTIMA HORA

🌊 Alerta de tsunami al Japó per un fort terratrèmol de 6,8

Marie-Chantal es fotografia amb la seva sogra i les xarxes ho interpreten com una crítica a Letícia

Les xarxes s'han rendit davant l'evidència i han aplaudit el gest de l'esposa de Pau de Grècia
Imatge de Marie-Chantal i Letícia | Cedida

 

La pitjor enemiga de Letícia ha tornat a saltar a la pal·lestra. Marie-Chantal Miller ha tornat a donar una lliçó d'humilitat a la monarca espanyola amb un missatge d'allò més subtil i amagat. En primera instància, de fet, han estat molt pocs els que han descobert el 'palet' de Chantal a Letícia, tot i que hores més tard tothom ha començat a comentar la instantània publicada a Instagram. 

 

I és que en aquesta, l'actual esposa de Pau de Grècia apareix posant al costat de la princesa Ana María, la seva sogra. Quelcom que Letícia, en aquest sentit, va negar-li a la reina emèrita Sofia.

 

 

«La reina Letícia n'hauria d'aprendre!»

I és que aquest ha estat un dels comentaris més reticents i comentats a les xarxes en veure la imatge. Aquesta, de fet, parla per si sola i s'interpreta com una subtil —però intencionada— clatellada  a la monarca espanyola. «Tot somriures per un dia assolellat a Copenhaguen», comentava el marit de Marie-Chantal en la seva imatge.

 

La naturalitat i felicitat de la fotografia, d'altra banda, ha commogut als seus seguidors. Aquests, que han aplaudit la fotografia en la seva majoria, també han optat per retreure a Letícia que Chantal havia dut a terme un gest que ella mateixa li va negar a la reina.


«La reina Letícia n'hauria d'aprendre!» o «gran lliçó a Letícia» podíem llegir a les xarxes hores després de la publicació de l'esposa de Pau de Grècia a Instagram.  

La rivalitat Chantal- Letícia ve de lluny

Tot plegat va sortir a la llum després de la polèmica imatge de Letícia, negant una fotografia a Sofia amb les seves nétes. Chantal, doncs, va esclatar i ja va mostrar la seva animadversió cap a la monarca espanyola.

 

Marie és neboda de Sofia, ja que està casada amb Pablo de Grècia, pel que aquest tema li toca ben de prop. Ella, doncs, va ser una de les persones que va comentar la polèmica situació les xarxes socials. «Cap àvia mereix aquest tipus de tracte. Letícia ha ensenyat la seva veritable cara», va dir aleshores. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris