Mariló Montero assegura que la Pantoja va demanar 8 milions de pessetes per una entrevista

La cantant volia cobrar una milionària quantitat de diners per unes preguntes que durarien només 20 minuts

Mariló Montero i Nieves Herrero
Mariló Montero va anar a la presentació del llibre de Nieves Herrero | INSTAGRAM

Des que es va confirmar la participació d'Isabel Pantoja a 'Supervivientes' han estat moltes les vegades les que s'han parlat o bé sobre els privilegis que suposadament té la cantant a l'illa o bé de l'important contracte que hauria signat amb Mediaset.

Segons explica 'La Coctelera', la Pantoja podria estar guanyant a la setmana gràcies al programa de Telecinco fins a 80.000 euros. Sens dubte, aquesta desorbitada xifra ha fet que estigui en boca de tots, sigui dins o fora del programa. En aquesta ocasió ha estat la periodista Mariló Montero la que ha parlat, durant la presentació del llibre de la també periodista Nieves Herrero, de la quantitat de diners que la mare de Kiko Rivera li va demanar per una entrevista fa ja 20 anys.

Vuit milions de pessetes per una entrevista de tan sols 20 minuts

Segons Montero, la cantant els hi va demanar vuit milions de pessetes per una entrevista de tan sols 20 minuts. Sens dubte, segons ha explicat la periodista, sembla que aquests elevats requisits per parlar de la seva vida privada la Pantoja els ha ficat sempre per davant de la seva intimitat. Si volen que parli fora dels escenaris, ella sempre fica un preu.

Però més enllà de la quantitat de diners o no que pugui estar guanyant la també mare de Chabelita a l'illa, Montero ha celebrat que el programa hagi aconseguit la seva participació. La periodista considera que és molt divertit veure a la Pantoja fora de la seva zona de confort: l'escenari. «Em sembla una gestió tan meravellosa, brutal, pacient... Qui ho hagi aconseguit, enhorabona». Tanmateix, va assegurar que: «Tenir-la allà a ella lluitant, veient-la fora del seu estat de confort... Em va encantar veure-la pesca, em sembla divertit». 

  • També et pot interessar: Ana Rosa Quintana acusa Isabel Pantoja d'anar de «diva»

La bona adaptació de la Pantoja al programa

I la veritat és que la Pantoja s'està adaptant a la perfecció a l'illa, ja ha pescat i ha demostrat que està decidida a donar-ho tot amb la intenció d'arribar fins al final del programa. De moment, l'ensurt més gran que ha tingut a l'illa ha estat la 'traïció' de les germanes Azúcar Moreno que, per sorpresa d'ella, van parlar malament a l'esquena.

Les també mítiques cantants del panorama espanyol, van explicar que consideraven que la Pantoja tenia una actitud de superioritat que no els hi agradava amb la resta de companys. Per la seva banda, aquesta mateixa setmana, altres personatges com Ana Rosa Quintana també han considerat que la cantant «va de diva». Veure'm què n'opina ella quan surti de l'illa i pugui defensar-se per ella mateixa. De moment, Hondures és el seu hàbitat natural.

La periodista Mariló Montero
Mariló Montero ha parlat sobre una entrevista de la Pantoja fa ja 20 anys | INSTAGRAM

 


Comentaris

envia el comentari