rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marina, d''Operación Triunfo', s'uneix al moviment #Cuéntalo: «Si tornes a casa, el pare et mata»

L'artista ha tret a la llum «l'infern» que va patir la seva mare, víctima de la violència masclista
Marina, de 'Operación Triunfo', revela com va patir la seva mare | RTVE

 

L'efecte #Cuéntalo segueix a l'ordre del dia. En aquest cas, l'exconcursant d'‘Operación Triunfo’, Marina, ha estat la darrera a unir-se al moviment explicant la seva història particular a Twitter. Aquesta, de fet, ha tret a la llum ella mateixa els maltractaments que va patir la seva mare perquè aquesta  «no té Twitter».

 

«Tot i que estem cagades en fer això viral, ens hi unim. Ara més que mai, el 'ni una menys'», relatava el sorprenent missatge de l'excantant del programa de TVE.

 

«La dona més forta de la meva vida, la meva mare», assegurava aquesta mentre afegia: «Ja no tenim por».

El maltractament a la mare de Marina

 

 

L'artista no es va mossegar la llengua i va revelar la difícil situació que va haver d'aguantar durant anys la seva mare. Aquesta, però, va optar per parlar en boca de la seva mare: «Amb només 17 anys em vaig enamorar i pensava que seria l'amor de la seva vida. Però m'equivocava, sempre m'ha cridat, m'ha agafat pel coll moltes vegades impedint-me que respirés».

 

Entre la duresa de les declaracions, la mateixa mare no es va arronsar i va explicar la difícil situació que va haver de passar quan va avortar «després d'una forta baralla a l'aniversari d'una de les seves amistats». Més tard, revelava que esperava un segon fill que «gairebé perdo» perquè el seu marit «se'm va tirar damunt».

 

 

«Com tornis, el pare et mata»

Va ser la darrera revelació de la dona. Quan la mateixa Marina tenia 9 anys, de fet, la mare va revelar: «Rebo la trucada de la meva nena gran. 'Mare, si us plau, no tornis a casa. Si tornes, el pare et mata».

 

Finalment, la mare va acabar confirmant que es va divorciar, tot i que recorda aquells dies com «un infern»

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris