El cadàver de Mario Biondo se sotmetrà a una tercera autòpsia

La Fiscalia General de Palerm, a Itàlia, ha informat que el proper 5 de novembre s'exhumarà el seu cadàver i el sotmetrà a la tercera autòpsia

Raquel Sánchez Silva y Mario Biondo, el día de su boda
Raquel Sánchez Silva i Mario Biondo, dia del seu casament  | CatalunyaDiari.cat

La mort de Mario Biondo, marit de Raquel Sánchez Silva, va suposar un autèntic i consternador sotrac per a la presentadora. La pèrdua sobtada del càmera de Telecinco, de fet, es va produir en unes circumstàncies d'allò més estranyes i ara la Fiscalia General de Palerm, a Itàlia, ha informat que el proper 5 de novembre exhumarà el seu cadàver i el sotmetrà a la tercera autòpsia.

L'exhumació, en aquest sentit, arriba gràcies a la insistència de la família de l'extreballador de Telecinco, ja que ni la seva mare Santina D’Alessandro, ni el seu pare Pippo Biondo, han descansat un sol dia per intentar esclarir la mort de Biondo. La família sosté des de fa temps que Biondo va morir a causa d'un «assassinat premeditat» i no per un suïcidi. 

Traslado del cuerpo de Mario Biondo tras su fallecimiento
Biondo va morir en extranyes circumstàncies | CatalunyaDiari.cat

 

Biondo va aparèixer penjat a casa seva

Semblava, doncs, que es tracta d'un suïcidi. Tot i això, les incerteses van aparèixer ràpidament a la palestra quan els forenses van considerar que la seva posició deixava espai al dubte. I és que el cos de Biondo estava penjat sobre una prestatgeria metàl·lica, i tenint en compte el seu pes i alçada, no podia tractar-se d'un suïcidi a l'ús

L'Audiència Provincial de Madrid, però, va donar el cas per tancat sense valorar les contradiccions existents. El testimoni de la seva dona, Raquel Sánchez Silva, també optava per negar tot allò que relacionava Biondo amb el suïcidi. 

Per això mateix, doncs, el prec de Silva i la família del difunt ha servit perquè a Palerm es reconsideri la posició judicial i s'opti per sotmetre el cadàver a una tercera autòpsia. Segons ha avançat 'La Vanguardia', les autoritats italianes han decidit exhumar el cos de Mario Biondo per intentar certificar, d'una vegada per totes, quines van ser les causes reals del marit de Raquel Sánchez Silva.                             

Raquel Sánchez Silva en el entierro de Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva, dona de Biondo, sempre ha posat en dubte el suïcidi | CatalunyaDiari.cat

 

 


Comentaris

envia el comentari