Mario Conde, tocat després de perdre una de les seves propietats més estimades

Allà va morir la seva dona i s'hi va refugiar en sortir de la presó

Mario Conde, tocat per la pèrdua de la seva finca de Pollença | Cedida

Mario Conde està enfonsat després d'una pèrdua important. Segons explica 'Informalia', l'expresident de Banesto va presentar un recurs per arribar a un acord econòmic i així poder recomprar la seva finca abans que sortís a subhasta pública, però finalment l'han venut per 4,2 milions d'euros. La impressionant finca és a Can Poleta de Pollença, a Mallorca, i va sortir a subhasta a l'agost per un valor de 3.923.117 euros, tot i que finalment l'han comprat per més. Asseguren que Conde li tenia molta estima a la casa perquè la seva dona va morir allà. En aquell mateix lloc també va ser on es va refugiar els primers dies de la seva llibertat provisional en abandonar la presó l'agost del 1999.

«Tenia 25 anys. M'acabava de casar. Durant tota la meva vida els meus estius van transcórrer a Galícia. Allà vaig conèixer la meva dona, Lourdes Arroyo. Doncs bé, després de casar-me, ella i la seva família, que no tenien res a veure amb Mallorca, van decidir que el lloc ideal per passar l'estiu eren aquestes illes. Al meu sogre li agradava navegar i deia que aquí, a les aigües costaneres de Mallorca, no hi ha pedres ni fondalades ni marees ni corrents. La meva dona hi estava d'acord i com que jo soc molt obedient amb els que manen bé i molt rebel amb els que manen malament, que d'aquests n'hi ha bastants, vaig obeir, perquè la meva dona em manava molt bé», va assegurar Conde.

No és la primera gran pèrdua patrimonial per a l'empresari perquè la jutgessa de primera instància de Palma el té vigilat després d'entrar a la presó de Soto del Real el passat mes d'abril, acusat de blanquejar 13,06 milions de euros.


Comentaris

envia el comentari