Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo aclareix per primer cop si també li agraden els homes

Mario Vaquerizo aclareix la seva veritable orientació sexual

A poc a poc, Mario Vaquerizo ha anat guanyant terreny a l'esfera pública. Quan fa 22 anys va iniciar la seva relació amb Alaska, el cantant de les 'Nancys Rubias' es va mantenir en segon pla. Era un complet desconegut fins que va començar a agafar-li el gust a les càmeres.

D'ell vam conèixer-ho gairebé tot gràcies al 'reality' 'Alaska y Mario' on la parella obria les portes del seu domicili i de la seva vida. Les seves excentricitats així com la seva peculiar forma de ser van anar guanyant adeptes fins a tenir identitat pròpia allunyada de la seva dona.

Ara, Mario obre una parcel·la més a la seva vida íntima i revela la gran incògnita sobre la seva identitat sexual. Un tema que sempre l'ha sobrevolat i que el cantant tanca d'una vegada per totes.

Mario Vaquerizo revela la seva veritable sexualitat

«Jo soc una marieta inquieta», així és com Mario Vaquerizo es qualifica a si mateix. Avui dia, el marit d'Alaska compleix 22 anys amb ella afirmant que el seu matrimoni segueix igual de viu que el primer dia.

Imatge de Mario Vaquerizo posant a un photocall de Tu cara me suena
Mario Vaquerizo confirma que no és bisexual | GTRES

Tots dos formen una de les parelles més estables i més curioses del nostre país, però la raó del seu èxit es basa en les seves diferències. «Ens respectem i ens deixem els nostres espais de llibertat», afirma el cantant en una entrevista per a 'Pronto'.

És clar que tots dos són molt diferents, però això no ha estat impediment perquè l'amor continuï com el primer dia. Dues personalitats contraposades que han sabut arribar a «un equilibri sorgit de forma natural». Encara que Mario no ha pogut complir el seu desig de convertir-se en pare, això no ha estat un obstacle al matrimoni.

«Fa 22 anys que estem junts, la nostra relació segueix molt viva, igual que l'amor i el desig», ha explicat Vaquerizo. I és precisament la seva relació íntima el que desperta més incògnites. El músic afirma que no són una parella oberta i que tenen «un univers comú, però també els nostres propis mons, en què no necessàriament participa l'altre».

Durant molt de temps sempre ha sobrevolat sobre Mario els rumors sobre la seva veritable orientació sexual. Alguns afirmen que és bisexual, però el mateix marit d'Alaska ho desmenteix. «No soc bisexual; si ho fos, no estaria amb la meva dona», confessa.

Mario Vaquerizo: «Estic molt enamorat de la meva Olvi, la dona de la meva vida»

Encara que Olvido i Mario tenen personalitats molt diferents, han estat capaços de ressaltar aquells aspectes que sí que comparteixen. Saben respectar l'entorn de cadascú i mantenir la flama tan viva com el primer dia.

La seva complicitat traspassa la pantalla i espremen al màxim la vida. Els rumors sobre l'orientació sexual de Mario mai han fet efecte en la parella i són un clar referent de la llibertat sexual.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo està profundament enamorat d'Alaska | Europa Press

Segons ha explicat l'artista i col·laborador, no li molesta que hi especulin, però sí que «infravalorin la meva dona». «Olvi no estarà morta d'inanició després de 22 anys junts», assenyala el músic.

«La meva ànima està serena i autoreafirmant-se de manera constant. I molt enamorat de la meva Olvi, la dona de la meva vida», argumenta Mario Vaquerizo. De fet, la cantant de 'Fangoria' va aconseguir fer que canviés els seus hàbits de vida després d'una crisi per la qual gairebé trenquen la relació.

Una de les facetes que més se'n coneixen és la seva afició per la festa i la vida nocturna. Una afició que, amb el temps, ha anat dosificant amb el pas dels anys. «La gent es fa la idea que soc molt de fer gresca, però en realitat soc molt ordenat», ha confessat.

«A més a més, faig molt exercici. Em sento millor ara que quan en vaig fer 25, més maco, més madur i centrat, tinc les coses més clares a la meva vida», ha sentenciat.