Mario Vaquerizo és el primer home 'Pelo Pantene' amb la seva cabellera canosa

El marit d'Alaska va ser diagnosticat d'una artrosi que l'ha tingut durant unes setmanes amb forts dolors

Imatge de Mario Vaquerizo
Imatge de Mario Vaquerizo | CatalunyaDiari.cat

Mario Vaquerizo és el primer home a convertir-se en ambaixador de 'Pelo Pantene', i ell, feliç. Així ho ha manifestat el marit de la popular cantant Alaska en la presentació d'aquesta marca de xampús que, fins ara, només havia estat representada per dones. En aquest sentit, Vaquerizo s'ha sentit molt content i satisfet de ser el primer personatge masculí en entrar en el món Pantene i demostrar que la cura capil·lar és, també, cosa d'homes, tal com explica 'La Coctelera'.

Amb aquesta oportunitat, Vaquerizo podrà lluir més que mai la seva llarga cabellera que, sens dubte, és marca de la seva identitat. Fins ara, el cantant, mànager i escriptor havia decidit tenyir-se de negre el seu cabell però, animat per la seva dona, ara ha decidit lluir les seves canes de forma natural. I així és com es mostra en els anuncis de Pantene que ja es poden veure en els diferents canals de la televisió. 

  • També et pot interessar: Mario Vaquerizo preocupa pel seu estat de salut

Vaquerizo se suma a la moda de les canes

En relació a les canes, Vaquerizo ha explicat que «són producte d'una persona interessant». A més a més, ha afegit que «sóc una persona molt higiènica en tots els sentits, m'he deixat les canes perquè m'agraden». Aquesta nova imatge de 'Pelo Pantene' té molt significat per a Vaquerizo, ja que és una manera de demostrar que els homes també poden tenir cura del seu aspecte.

Amb aquesta nova iniciativa, Vaquerizo pretén normalitzar la dedicació per l'estètica masculina i demostrar que «l'important és cuidar-se i demostrar que els nois també ens hem de cuidar el cabell, això no és només de noies». Cal destacar que, entre les ambaixadores noies de 'Pelo Pantente' estan les actrius Paula Echevarría o María Castro.

Mario Vaquerizo i Alaska
Mario Vaquerizo i Alaska | Cedida

 

El seu delicat estat de salut a causa de l'artrosi

Sembla que aquesta nova aposta professional de Vaquerizo li ha retornat la il·lusió i les ganes de viure, després de passar una delicada època de salut. El marit d'Alaska va ser diagnosticat d'una artrosi que l'ha tingut durant unes setmanes amb forts dolors i apartat de la vida mediàtica. 

No obstant això, el mateix Vaquerizo ha manifestat sentir-se millor. «Ja estic sortint de tot això. El reconeixement està en un mateix i després t'ho reconeixen, està genial», ha conclòs Vaquerizo que compta amb el suport incondicional de la seva dona.

  • També et pot interessar: Mario Vaquerizo explica com està vivint la seva artrosi

Comentaris

envia el comentari