Mario Vaquerizo al fotoreclam de 'Tu cara me suena 8'

Mario Vaquerizo ja no és el mateix: la malaltia que l'ha canviat per sempre

L'artista està passant un mal moment personal

Mario Vaquerizo és un dels personatges més graciosos i simpàtics que hi ha al panorama nacional, ja que sempre s'ha caracteritzat per ser una persona molt activa i molt treballadora, on aquests últims anys l'hem vist fent de tot. No obstant això, en aquests últims anys, el marit d'Alaska ha experimentat un canvi a causa dels seus problemes de salut. Dos anys enrere, el col·laborador de televisió va explicar el mal moment que estava passant.

El marit d'Alaska ha participat en nombrosos programes de televisió, ha protagonitzat anuncis per a importants marques, ha realitzat 'cameos' en sèries com 'La que se avecina' i, fins i tot, ha cantat en concerts amb el seu grup de música. Però, per desgràcia, l'artista ha de baixar marxa perquè, tal com va explicar fa dos anys, a Vaquerizo li havien diagnosticat una malaltia degenerativa, una artrosi crònica que li impedia tenir una vida normal.

Mario Vaquerizo parla obertament del dolor de la seva malaltia

Això va suposar una garrotada per a l'artista, ja que el seu ritme de vida no és gens compatible amb aquest problema. «Tinc 45 anys i per culpa d'aquesta malaltia no tinc ganes de res. Ho he passat molt i molt malament. Els dolors són insuportables i no em veig ni tan sols amb forces d'estar dret», va confessar a l'inici, quan va començar a sentir els dolors.

Recentment, la seva dona ha estat la triada per presentar 'Cine de barrio' a TVE, i l'artista està molt orgullós de la seva dona que a poc a poc va complint tots els objectius marcats a part de la música. Després de dos llargs anys de dolors i de menys aparicions televisives, Vaquerizo ha decidit concedir una entrevista a la revista 'Lecturas' en què ha volgut confessar quin és el seu estat actual de salut, a més de parlar obertament de la malaltia que pateix.

«Soc conscient que la malaltia no remetrà ni desapareixerà, però he aconseguit adaptar-me a ella. He de continuar cuidant-molt i he hagut d'incorporar en la meva rutina uns exercicis específics per als meus ossos. Segueixo treballant amb la meva fisioterapeuta i això implica fer uns exercicis d'espatlles, ja que tinc una part d'aquella zona molt afectada», ha confessat a la revista.

Mario Vaquerizo s'ha conscienciat molt amb el que li passa i s'ha posat mans a l'obra. Des de fa diversos mesos està treballant de manera molt dura amb un fisioterapeuta que l'ajuda a canalitzar el dolor i a mantenir el cos en forma, ja que ara més que mai l'artista ha de mantenir-se. «Alguns dies sento unes punxades horroroses. Sento un dolor terrible. Ara bé, no permetré que això em pari», ha confessat molt frustrat per tot el que succeeix al citat mitjà.

Mario Vaquerizo no es rendeix

És cert que amb el temps ha anat familiaritzant-se millor amb la seva malaltia, però en cap cas ha desaparegut el dolor, sinó que s'ha acostumat. Tal com ell ha confessat sempre, el seu màxim suport en aquests moments tan complicats està sent la seva 'Olvi', Alaska, la dona amb qui comparteix la seva vida des de fa molts anys. 

Malgrat aquesta mala situació, l'artista segueix mostrant la seva millor versió a les xarxes socials i en els programes on participa. La seva característica de riure segueix intacta i això és una cosa que els seus fans agraeixen. Les seves ganes per superar-se són tan grans que l'artista acaba de presentar la seva nova obra de teatre 'La última tourné', que arriba a Madrid després d'una gira per tot Espanya. A l'obra hi participaran moltes cares conegudes com a Bibiana Fernández, Manuel Bandera o la mateixa Alaska.