IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mario Vaquerizo parla sobre la pèrdua de la seva amiga Bimba Bosé

El cantant ha confessat que, quan es va esfonsar durant el funeral, Miguel Bosé va anar a consolar-lo i li va dir «coses molt boniques»

Bimba Bosé i Mario Vaquerizo | Cedida

Mario Vaquerizo va concedir una entrevista Vanitatis amb motiu de l'obra de teatre en què actua al costat de la seva dona, Alaska, i dels actors Manuel Banderes i Bibiana Fernández. Mentre li preguntaven sobre El amor sigue en el aire, representada al cinema Capitol de Madrid fins al 14 de febrer, l'artista va tenir ocasió de parlar sobre la tràgica pèrdua de Bimba Bosé.

L'actor reconeix que la defunció de Bimba va suposar per a ell una experiència molt traumàtica, juntament amb la pèrdua de Paloma Chamorro —periodista amb qui tenia una «relació fraternal»— i, anteriorment, la del seu germà. Vaquerizo es mostra molt dolgut i afirma: «estic cabrejat amb el destí, que va decidir emportar-se Paloma, Bimba, el meu germà. Les morts són cada vegada més properes i, encara que crec en aquest plànol espiritual, no estem preparats per a aquestes desaparicions».

El cantant de Nancys Rubias va admetre que la pèrdua de Bimba era esperada: «la pobrissona ja no podia més [...] crèiem que també ho superaria aquesta vegada». Només té bones paraules per qui va ser una de les seves millors amigues: «Bimba ha estat aquí, amb bona cara, amb un sentit de l'humor impressionant, professional, ocupant-se de les seves nenes, de nosaltres, de tots. Una currant, una lluitadora».

Vaquerizo va confessar que en el funeral de Bimba es va esfonsar i llavors Miguel Bosé el va consolar i «em va dir coses molt boniques». A més, va dir del cantant: «sempre és aquí, cuidant i protegint». Assegura que Miguel va demanar als assistents a la vetlla que no ploressin ni estiguessin tristos, per complaure a la seva neboda, ja que no volia «pantomimes ni drames». «No ho va voler en vida i per tant tampoc amb la seva mort», va assegurar el cantant.


Comentaris

envia el comentari