Primer pla de Mario Vaquerizo amb el rostre seriós

Mario Vaquerizo revela què farà amb la seva sogra després de conèixer la ruptura

Vaquerizo ha deixat clar com es troba el seu cor

Mario Vaquerizo està cansat d'amagar-se i ha concedit una entrevista per deixar clar que tot el que passa no és real. Una xarxa social va anunciar el divorci d'Alaska i diversos mitjans es van fer ressò de la informació sense contrastar la notícia. L'artista no ha tingut més remei que reconèixer que s'ha sentit molest, tot i que n'ha guardat les formes.

Mario Vaquerizo manté una relació estupenda amb els reporters i respecta que la premsa del cor parli sobre la seva vida privada. Però assegura que no té res a amagar, de fet va ser el primer a reconèixer que va estar en crisi amb la seva dona. Aquest conflicte està solucionat i actualment es troben millor que mai, per això no entén què està passant.

Imatge de Mario Vaquerizo i Alaska posant junts a un photocall
Mario Vaquerizo ha deixat clar què sent per Alaska | Europa Press

Mario reconeix que no se sent còmode en aquestes situacions, encara que no vol donar importància al problema. Assegura que vol gaudir de la vida amb els seus: els pares, els amics i la seva sogra, la famosa mare d'Alaska. Es diu América i s'ha convertit en una estrella, fet que ja era a Mèxic perquè va estar casada amb un torero important.

Mario ha parlat al diari La Razón i ha explicat com afronta els rumors: respecta, però exigeix que facin el mateix amb ell. «Amb qui et prendries una cervesa?», la pregunta el periodista per saber com estava el seu estat d'ànim. «Amb tothom: des dels meus pares, la meva sogra i la meva dona, els meus amics i fins i tot per signar un contracte».

Vaquerizo gaudeix d'una connexió especial amb América, per això passen tant de temps junts i fan tants plans. Al programa que van gravar a MTV la mare d'Alaska va jugar un paper especial, de fet va arribar a reconèixer una cosa important. Va fer broma amb una futura separació i va assegurar que ella estaria al costat del seu gendre, tota una declaració d'intencions.

Mario Vaquerizo desmenteix els rumors

Mario ha admès que això de la ruptura l'ha incomodat, tot i que assegura que està tranquil perquè mai no ha tingut res a amagar. «No m'he separat», declara a La Razón intentant que els espectadors deixin de parlar de notícies falses. «Alaska i jo sabem que formem part de l'opinió pública, encara que no sabia que tant perquè els rumors han arribat fins a Portugal».

Alaska i la seva mare
Mario Vaquerizo adora la mare d'Alaska | GTRES

Vaquerizo té un estiu carregat d'emocions perquè la seva agenda professional està més atapeïda que mai. Això és el que li serveix realment: que el públic consumeixi el seu talent i entengui que la seva vida privada no forma part del negoci. Parlen de forma natural sobre tots els temes, però mai no han comercialitzat amb temes tan sensibles com la seva relació matrimonial.

«No tenim problema a fer comunicats. Nosaltres no som exclusives ni res, nosaltres ho expliquem tot, sobretot per part meva que tinc incontinència verbal. Si estic enfadat amb Olvido, ho dic, però en aquest cas me'l prenc de broma», declara intentant tancar la polèmica.

Mario Vaquerizo vol continuar amb la seva vida

Mario comprèn que en ser una persona coneguda hagi de resoldre certs rumors, però tot té un límit. Un cop aclarit, pretén continuar amb la seva trajectòria i no té intenció d'explicar més vegades el mateix. Alaska també ha entrat en escena per deixar clar que la ruptura és completament falsa i el temps ho demostrarà.

«Estic molt bé amb Olvido i quan ens separem ho diré perquè no és un drama separar-se, però ara mateix no. Però bé, no és la primera vegada que ho diuen o que insinuen coses de mi», llisca en un to contundent. El seu comportament no ha fet més que consolidar el seu regnat mediàtic, ja que en cap moment no ha carregat contra ningú.