Mario Vaquerizo es troba molt millor de la seva artrosi crònica

El cantant pren una medicació personalitzada que l'ha ajudat a controlar els forts dolors i brots de la malaltia
Mario Vaquerizo
Mario Vaquerizo es recupera dels dolors de la seva malaltia | CatalunyaDiari.cat

Els darrers mesos no han estat els millors de la vida de Mario Vaquerizo. El marit d'Alaska va ser diagnosticat ara fa mig any d'artrosi, la qual el va deixar gairebé tancat a casa, amb uns forts dolors a les cervicals i l'esquena i amb el trencament de la seva rutina.

 

Ara, uns mesos després i amb una medicació personalitzada que l'ha ajudat a controlar els forts dolors i brots de la malaltia, sembla que el matrimoni comença a veure la llum. Concretament, el mateix Vaquerizo ha explicat al digital 'Shangay' que les primeres setmanes van ser terribles, ja no només pels dolors, sinó perquè la malaltia el va afectar tan física com psicològicament.

 

 

Una malaltia que el va deixar sense ganes de fer res

«No tenia ganes de res, ni de follar», va asseverar el cantant de 'Las Nancys Rubias'. No obstant aquest mal moment, la seva recuperació sembla que ja ha agafat bon ritme i que el seu estat de salut ha millorat considerablement. Tant que, tal com ha explicat Vaquerizo, ja ha pogut tornar a la seva rutina i fer coses tan senzilles com matinar i anar al gimnàs. D'altra banda, el matrimoni ha parlat de com volen que sigui el seu funeral, en el moment que arribi, i com volen que es gestionin les seves coses.

 

Mario Vaquerizo amb Alaska
El matrimoni ha parlat sobre com volen que sigui el seu funeral | Instagram

 

 

En aquest sentit, Vaquerizo ha afirmat que ell ja té un testament escrit, perquè quan arribi el moment, les persones del seu voltant no tinguin problemes. En relació al seu funeral, assegura que vol que sigui «un gran funeral», on tothom plori molt. Finalment, ambdós es neguen a què es faci cap fundació amb totes les seves pertinences, ja que: «el nostre no són coses de valor, sinó coses més aviat sentimentals». No obstant això, està clar que encara els hi queda molta vida per viure, sobretot ara que Vaquerizo ha pogut posar a ratlla la seva salut.

 

També et poden interessar...Comentaris

envia el comentari