Mario Vargas Llosa hospitalitzat d'urgència per un aparatós hematoma

L'escriptor acabava de tornar de les Illes Canàries

Isabel Preysler junto a Mario Vargas Llosa.
Imatge d'arxiu d'Isabel Preysler amb Mario Vargas Llosa. | Cedida

Mario Vargas Llosa ha estat ingressat d'urgènciadesprés de patir un aparatós accident

Un gran hematoma l'ha portat a urgències

Segons sembla, l'escriptor ha caigut i ha acudit a urgències després d'espantar-se en veure's un gran hematoma. Des de l'hospital però, han comunicat que l'escriptor «ha patit una caiguda al seu domicili, de matinada, produint-li un dolor intens a la zona del gluti i maluc esquerre. Ha estat traslladat a l'hospital Ruber Juan Bravo on se li han realitzat estudis d'imatge, radiologia simple i TAC, no apreciant-se fractura òssia però sí un important hematoma a la regió glútea esquerra i lleu traumatisme cranioencefàlic, sense apreciar-se altres lesions». 

S'espera, però, que en les pròximes hores fonts pròximes a l'escriptor donin més detalls de l'estat de salut en què es troba Vargas Llosa. 

Acabava d'arribar de les Canàries

Cal recordar que Vargas Llosa acabava d'arribar a Madrid després d'una petita escapada a La Palma, a les Illes Canàries, per visitar l'Observatori del Roque de Los Muchachos, invitat per l'Institut d'Astrofísica de Canàries. 

«Ha estat una visita breu, però d'enorme significació i importància per a mi i estic segur que també per a Isabel, que m'ha acompanyat en aquest viatge. Era la primera vegada que venia a La Palma i espero que no sigui l'última», va declarar dimarts passat.

Ara, i després d'aquest petit accident, Vargas Llosa haurà d'estar uns dies en repòs fins que pugui tornar a caminar amb normalitat. Per a això, haurà de posposar alguns actes programats en la seva atapeïda agenda.


Comentaris

envia el comentari