rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Mario Vargas Llosa hospitalitzat d'urgència per un aparatós hematoma

L'escriptor acabava de tornar de les Illes Canàries
Imatge d'arxiu d'Isabel Preysler amb Mario Vargas Llosa. | Cedida

 

L'escriptor Mario Vargas Llosa ha estat ingressat d'urgència a la clínica Rúber de Madrid, després de patir un aparatós accident. Segons informa la revista '¡Hola!', els fets han passat durant aquesta matinada de dijous, 21 de juny, en què Vargas Llosa es trobava a Madrid, després del seu viatge a les Illes Canàries. Afortunadament, i segons apunta el citat mitjà, l'escriptor està bé i no ha patit cap fractura. 

Un gran hematoma l'ha portat a urgències

Segons sembla, l'escriptor ha caigut i ha acudit a urgències després d'espantar-se en veure's un gran hematoma. Des de l'hospital però, han comunicat que l'escriptor «ha patit una caiguda al seu domicili, de matinada, produint-li un dolor intens a la zona del gluti i maluc esquerre. Ha estat traslladat a l'hospital Ruber Juan Bravo on se li han realitzat estudis d'imatge, radiologia simple i TAC, no apreciant-se fractura òssia però sí un important hematoma a la regió glútea esquerra i lleu traumatisme cranioencefàlic, sense apreciar-se altres lesions». 

 

S'espera, però, que en les pròximes hores fonts pròximes a l'escriptor donin més detalls de l'estat de salut en què es troba Vargas Llosa. 

 

 

Acabava d'arribar de les Canàries

Cal recordar que Vargas Llosa acabava d'arribar a Madrid després d'una petita escapada a La Palma, a les Illes Canàries, per visitar l'Observatori del Roque de Los Muchachos, invitat per l'Institut d'Astrofísica de Canàries. 

 

«Ha estat una visita breu, però d'enorme significació i importància per a mi i estic segur que també per a Isabel, que m'ha acompanyat en aquest viatge. Era la primera vegada que venia a La Palma i espero que no sigui l'última», va declarar dimarts passat.

 

Ara, i després d'aquest petit accident, Vargas Llosa haurà d'estar uns dies en repòs fins que pugui tornar a caminar amb normalitat. Per a això, haurà de posposar alguns actes programats en la seva atapeïda agenda.

 

Comentaris