Marisa Jara es confessa sobre el seu tumor: «Falta que analitzin el bitxo»

Es tracta de les primeres declaracions de la coneguda model, després de ser intervinguda quirúrgicament d'urgència

Marisa Jara
Imatge d'arxiu de Marisa Jara, que va ser intervinguda d'urgència per un tumor | Cedida

La coneguda model Marisa Jara ha volgut parlar públicament per tranquil·litzar els seus seguidors, després de ser intervinguda d'urgència arran de la detecció d'un tumor. A través del seu perfil d'Instagram, la jove ha publicat una imatge on se la pot veure a la cama de l'hospital on ha estat operada, realitzant el gest de la victòria amb els seus dits. 

A banda d'això, ha volgut afegir un petit text, en el qual explica els motius de la seva operació. «Bon dia amors! M'estava fent unes proves ginecològiques per ser mare, i ens hem trobat un tumor de 6x8 a l'esòfag, que em van extirpar dilluns. S'ha emportat part del meu còlon, perquè estava apegat. Ara falta esperar que analitzin el bitxo! Gràcies a tots pels vostres afectuosos missatges i per tants ànims», ha escrit Jara. 

Marisa Jara en el hospital
La imatge que Marisa Jara ha publicat des de la cama d'un hospital | Instagram

 

Les xarxes s'han bolcat amb Marisa

Han estat moltes les persones, tant famosos com anònims, els que han volgut enviar-li a la model missatges d'ànims, després de saber-se la notícia. Una de les primeres ha estat Belén Esteban, que ha escrit: «Marisa t'envio molts petonets. Tot sortirà bé». 

El conegut col·laborador Miguel Abellán també va dedicar unes paraules a Jara: «Molts ànims, Marisa, Un petó molt gran». No s'ha quedat enrere la seva «amiga», la presentadora Carlota Corredera, que en assabentar-se de la notícia va escriure: «Molts ànims i energia per recuperar-te com més aviat possible. Tant de bo tot quedi en un ensurt, compta amb mi, tot el meu amor per a tu». 

L'entorn de la model s'ha emportat un gran ensurt

La notícia de la intervenció quirúrgica de la model arran del seu tumor va ser un important ensurt per al seu entorn familiar. El seu representant, Agustín Etienne, va avançar que «fins d'aquí a vuit o deu dies no sabrem si es tracta d'un liposarcoma». En poques paraules, per ara és impossible saber si amb l'extirpació serà suficient, o es necessitarà quimioteràpia o radioteràpia. 

Marisa Jara, amb tot, mai ha perdut el seu optimisme sobre la intervenció, i fa uns dies va escriure al seu compte d'Instagram que està «sempre aprenent i sempre sorpresa de com et pot canviar la vida en tan sols uns segons». «Anem a viure sempre els moments, visquem feliços, amb pau, amb calma i sobretot amb bona actitud i positivitat», va continuar Jara. 


Comentaris

envia el comentari