La model Marisa Jara ha passat per quiròfan a causa d'un tumor

L'han extirpat un liposarcoma d'urgència i els metges li han de confirmar si necessitarà rebre radioteràpia

La modelo Marisa Jara, operada de urgencia
La model Marisa Jara, operada d'urgència | cedida

Marisa Jara ha passat pel quiròfan aquest dilluns 8 d'octubre perquè li havien d'extreure un tumor que tenia prop del còlon. La model va ser ingressada d'urgència en l'Hospital Universitari Fundación Jiménez Díaz de Madrid. 

La revista 'Mujer Hoy' ha confirmat que a la sevillana, que va estar acompanyada per la seva família, se li va extirpar part del còlon i de l'intestí gros. Jara va passar una nit a l'UCI però actualment ja es recupera a una habitació de la planta del centre mèdic madrileny. 

Els metges decidiran les pròximes passes del tractament

Persones de l'entorn de Marisa han explicat que el tumor que tenia dins del seu cos era un liposarcoma. Aquest, és un tipus de massa que es fixa en zones de cèl·lules grasses com poden ser l'abdomen o les extremitats. 

Els oncòlegs que la van tractar han de determinar quines han de ser les pròximes passes del tractament de la model. S'ha de confirmar si el tumor és maligne, i si és així, decidir si Marisa Jara ha d'iniciar un procés de radioteràpia o quimioteràpia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bienvenido Otoño

Una publicación compartida de MARISA JARA (@marisajarab) el

Es va haver de sotmetre a una cirurgia d'urgència

El seu trasllat a planta és l'última informació coneguda sobre l'estat de salut de Marisa Jara. Cap familiar o amic de la que va ser parella de Joaquín Cortés ha explicat cap novetat i sembla que haurem d'esperar algunes hores més per saber alguna cosa de la seva evolució després de sotmetre's a una cirurgia d'urgència. 

El que si va fer la model a les xarxes socials, concretament en el seu Instagram, és preveure, no sabem si de manera voluntària, que patiria una situació molt complicada. Jara escrivia: «Sempre aprenent i sorpresa de com et pot canviar la vida en molt pocs segons». També va dir: «fes els teus plans, tingues els teus somnis, perquè mai saps el que pot passar». Finalment recomanava: «visquem sempre els moments i visquem feliços, amb pau, calma i sobretot bona actitud i positivitat». 


Comentaris

envia el comentari