Marisa Porcel deixa un deute milionari amb Hisenda després de la seva mort

Marisa Porcel en una imatge d'arxiu
Marisa Porcel en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

L'actriu Marisa Porcel, coneguda per la seva interpretació de Pepa a 'Escenas de matrimonio' que s'emetia a Telecinco, va morir aquest passat dimecres als 74 anys. Quan es va saber la notícia, les xarxes socials es van inundar de missatges de condol i suport a la família d'aquesta gran actriu que tenia a les seves espatlles més d'una trentena de pel·lícules, representacions teatrals i sèries de televisió tan conegudes com 'Aquí no hay quien viva' o 'La familia Mata'.

Dos dies després de la seva mort, va sortir a la lluny quina era l'herència que rebria la seva única filla, Paloma Porcel. L'actriu aragonesa tenia un gran deute amb Hisenda que ara, la seva filla hauria de fer front si vol heretar els seus béns. Concretament, Porcel va deixar un deute d'un total d'1.423.736,37 euros.

Un deute milionari com a herència a la seva filla

La seva filla ara haurà de fer front al pagament d'aquest deute milionari, tot i que té diverses opcions segons explica a 'El Español' l'advocat Fernando Osuna, un expert en reclam d'herències. En aquest cas, si Paloma Porcel accepta l'herència de la seva mare, també accepta el deute.

En aquest sentit, s'ha d'estudiar detingudament quina era la situació econòmica de l'actriu i quines propietats vénen incloses a l'herència. Pot ser que a la seva filla li surti a compte acceptar l'herència tot i el deute, perquè finalment podria valdre la pena. Però si decideix no pagar a Hisenda, tampoc té dret a quedar-se amb els béns de Marisa Porcel.

Marisa Porcel al Carnaval de Tenerife 2008, al costat de Pepe Ruiz.
Marisa Porcel al Carnaval de Tenerife 2008, al costat de Pepe Ruiz. | CatalunyaDiari.cat

Últim adéu a Marisa Porcel

Pepa de 'Escenas de Matrimonio' va néixer d'una família d'actors i també ha passat la seva herència artística la seva filla Paloma. Marisa Porcel, era filla de l'actor Pedro Porcel i de l'actriu Asunción Montijano. Amb només 11 anys ja va començar la seva carrera i a poc a poc va fer-se un nom dintre del cine i la televisió.

Va ser coneguda per pràcticament tot el territori espanyol gràcies a la interpretació de la dona d'Avelino, però també va participar en els últims anys en series com 'Noche de fiesta', 'Aquí no hay quien viva', 'La Familia Mata', 'La que se avecina'. La seva última pel·lícula va ser 'La Pitonisa' l'any 2015.


Comentaris

envia el comentari