IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Marisol Ayuso, d''Aída', denuncia un cas d'abús sexual: «Va agafar-me la mà i me la va portar al seu paquet»

Els fets van tenir lloc quan ella tenia 19 anys

Marisol Ayuso, de Aída, denuncia un caso de abuso sexual
Marisol Ayuso, d''Aída', denuncia un cas d'abusos sexuals | Cedida

L'actriu espanyola Marisol Ayuso, reconeguda pel seu paper d'Eugenia a la sèrie 'Aída', es va unir a la llista de dones, pertanyents a la indústria cinematogràfica, que han denunciat casos d'assetjament sexual provinents d'actors, productors, directors o altres representants del sector, que aprofitaven la seva posició per abusar de les actrius.

En l'última emissió de 'Sálvame', l'artista va voler unir-se a la tendència que va aparèixer en l'últim trimestre de l'any des de Hollywood, on un gran nombre de famoses intèrprets van començar a destapar la pitjor imatge de la indústria. Aquestes van estar liderades per Meryl Streep, qui va començar les revelacions, i a qui ràpidament se li va unir Rose McGowan, entre moltes altres.

La tendència es va estendre, ampliant-se a altres sectors professionals i altres països. A Espanya, va ser Aitana Sánchez-Gijón que va encapçalar el moviment, i aviat es va unir la periodista Cristina Tárrega, entre d'altres. Marisol Ayuso, de moment, tanca la llista d'artistes que han denunciat un cas d'abús sexual a la feina.
 

Tot va passar quan tenia 19 anys

Sense revelar el nom de l'autor dels fets, l'actriu va detallar que la situació va passar un any després de complir la majoria d'edat. En aquell moment, es trobava gaudint dels seus primers papers al cine. Durant un assaig, la jove va ser cridada al despatx del protagonista, que li va dir que tenia una trucada de la seva família.

Ràpidament, preocupada per si es tractava d'alguna cosa greu, Ayuso es va apropar a l'oficina i va agafar el telèfon. En aquell moment, va veure que la línia estava tallada. Quan va preguntar més detalls i va demanar trucar un altre cop, l'home li va dir que no es preocupés, que no calia que truqués a ningú, perquè l'havia citat per una altra cosa.

«Va penjar l'auricular, va agafar-me la mà i me la va portar al seu paquet», va assegurar l'actriu que va interpretar la mare de Carmen Machi a Telecinco. Sorprès, Jorge Javier Vázquez li va preguntar per la seva reacció. Ayuso va confessar que en aquell moment li va recriminar a l'actor la seva actitud i va marxar. No obstant això, mai havia explicat aquesta experiència veient-se obligada a patir-la en silenci tots aquests anys.


Comentaris

envia el comentari