Primer pla de Belén Esteban mirant a càmera amb el rostre seriós al plató de 'Sálvame'

El marit de Belén Esteban segueix els passos d'Andrea Janeiro i ho fa públic

Belén Esteban és conscient del que el seu marit vol per sobre de tot

El marit de Belén Esteban es va fer popular després de conèixer-se la seva relació sentimental amb la tertuliana. El madrileny va perdre el seu anonimat, però ell sempre s'ha mantingut al marge dels mitjans de comunicació, al contrari que la seva parella. Ara, arran dels darrers rumors, el sanitari hauria pres la mateixa decisió que ja va prendre Andrea Janeiro en el passat.

Les últimes setmanes, un dels temes centrals de les tertúlies de la premsa del cor és la suposada crisi matrimonial de Belén Esteban. Tot i que ella ha insistit que es tracta d'una afirmació falsa, la veritat és que les darreres informacions parlen d'un moment delicat en el seu matrimoni.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El marit de Belén Esteban repeteix el mateix que Andrea Janeiro en el passat

Tot i això, ha estat després de l'emissió de l'últim programa 'Fiesta', de Telecinco, quan el marit de Belén ha fet un pas endavant. Monika Vergara, col·laboradora del programa, assegurava que la parella havia estat vista pels carrers de Madrid protagonitzant un moment certament tens.

Segons Vergara, Belén estava «sensiblement enfadada. Totes les persones que hi eren estaven molt sorpreses perquè Belén no va escatimar en crits ni en gestos amb la mà», explicava. Mentrestant, «Miguel es queda esbalaït, no s'atreveix a rebatre res. Ni portar-li la contrària ni dir res ni frenar Belén en el seu enuig. Es queda petrificat veient la reacció la seva dona», aclaria la periodista.

Fotomuntatge de Belén Esteban i Miguel Marcos
Des de fa setmanes es parla d'una suposada crisi de matrimoni | Catalunya Diari

Unes declaracions que semblen haver estat el detonant de la decisió presa pel marit de Belén. Ha estat la mateixa col·laboradora la que ha publicat a Instagram un comunicat signat per la seva parella. Un escrit en què anuncia que prendrà mesures legals contra aquells que vulnerin els seus drets, defensant la seva posició de persona anònima, com va fer Andrea Janeiro.

Storie de Belén Esteban a Instagram amb un comunicat del seu marit el 26 de juliol de 2023
Belén ha compartit a les xarxes un comunicat firmat pel seu marit | Instagram, @belenestebanmenendez

D'aquesta manera, la intenció de Belén és protegir el seu marit i evitar les informacions que s'estan aportant. «Mitjançant aquesta nota exigeixo el cessament immediat de qualsevol referència a Miguel Marcos, ja que atempta contra la seva privadesa, produint danys en la seva intimitat i al seu entorn familiar», explica.

El text denuncia al començament «la manca total de privadesa per part d'alguns mitjans», malgrat el tracte cordial que el marit de Belén ha tingut sempre cap a la premsa. A més, recorda que ell «és totalment aliè a qualsevol entrevista o exclusiva, sigui escrita, televisada o reproduïda a qualsevol mitjà».

Belén Esteban ha deixat clara la seva postura davant la polèmica sobre el seu matrimoni

I tot seguit el comunicat manifesta el seu rebuig davant d'aquesta actitud. «Creiem que no es pot tolerar de cap manera que els mitjans, de manera totalment unilateral i arbitrària, vulnerin els drets d'una persona».

El text explica el que succeirà en el cas de persistir aquesta situació, cosa que d'ara endavant farà el marit de Belén. «Es veurà obligat a emprendre accions judicials contra les persones, les cadenes i els mitjans per atemptar contra la vulneració dels drets d'una persona».

El comunicat és fruit de l'assetjament mediàtic que ha perseguit el matrimoni les últimes setmanes i que arriba en un moment en què Belén es troba fora d'Espanya. La tertuliana es troba als Estats Units amb els enregistraments del nou docureality de Netflix. Un nou projecte televisiu després del final de 'Sálvame' amb què la de Paracuellos ja ha manifestat està molt il·lusionada.