rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

El marit d'Arantxa Sánchez Vicario assegura que no s'ha endut els trofeus de l'extenista

La separació s'ha fet de domini públic aquest cap de setmana

 

Josep Santacana i Arantxa en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Males notícies per a Arantxa Sánchez Vicario. La notícia del seu divorci amb el seu ja exmarit, Josep Santacana, ha esclatat aquest cap de setmana després que fossin molts els rumors sobre la mala relació existent entre els dos al llarg dels darrers mesos.

 

Algunes fonts, de fet, apuntaven que la parella vivia en domicilis separats des de fa dos anys. La mort del pare de l'exesportista hauria estat el detonant de la separació de la parella en aquell moment. Ara, però, segons relata 'Informalia', un amic proper al marit d'Arantxa ha sortit al pas dels darrers rumors: «S'han dit moltes mentides però en Josep no vol dir-hi res, de moment»

«No és veritat que m'hagi endut res que no sigui meu»

Ha estat la declaració de l'amic de Santacana. Segons 'El Mundo', s'apuntava al fet que l'exmarit s'havia emportat de la casa familiar un seguit d'articles i trofeus que compartia amb la tenista. 

 

«El que m'ha dit és això: 'No és veritat que m'hagi endut res que no sigui meu, i molt menys els trofeus'». Així, amb aquesta declaració a través de tercers, l'exmarit de Vicario hauria volgut tancar la polèmica generada a les darreres hores. 

 

«No vol parlar de res més pel que fa a l'assumpte dels nens. Tot i això, sí que admet que Arantxa viu en una altra residència des de fa temps», ha declarat la font.

 

 

Arantxa, al marge

Han estat moltes, de fet, les paraules fent referència a Arantxa. Tot i això, aquesta no s'ha pronunciat sobre el seu polèmic divorci i sembla que no té intenció de fer-ho.

 

L'extenista havia de viatjar a Austràlia per assistir a l'Open d'aquesta demarcació en una jornada de veterans del tenis. Els duels amistosos, de fet, s'havien de dur a terme entre el 15 i el 23 de febrer, però aquesta ja va avançar que no podria assistir a l'acte d'homenatge

 

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris