Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

El marit de Lydia Lozano sap que ha arribat el moment i que ella no aguanta més

Lydia preocupa el seu marit per la seva delicada operació

Lydia Lozano està passant per un dels pitjors moments del 2022 després de veure com ha arribat el moment d'operar-se l'esquena. A més, ha vist com un nou revés li està minant la moral per moments.

Aquest dijous, 22 de setembre, la col·laboradora de Sálvame ha hagut de passar pel quiròfan. Després d'expressar al programa la intranquil·litat que patia, ara tot s'ha complicat perquè el dia de la seva operació va arribar finalment.

«M'han d'operar, fa un temps que no estic bé, no paro de plorar des que m'ho van dir ahir. No vaig poder anar ahir a treballar, vaig venir a urgències, he estat tot el cap de setmana al llit. Porto la del coll, la mà trencada i estic feta una merda», confessava la canària fa uns dies a Jorge Javier.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano i el seu marit Charly, en una imatge d'arxiu | GTRES

 

El marit de Lydia Lozano és conscient que està al seu pitjor moment

Acompanyada pel seu marit Charly, la televisiva ha arribat a un conegut hospital de Madrid amb un gest seriós. Aquesta portava unes ulleres de sol negres que deixaven veure el mal tràngol pel qual està passant la canària.

Uns gestos de preocupació que denoten que l'operació de dijous passat era més important del que sembla. I tot després que els metges l'informessin que, després de veure un problema a la seva columna, no han tingut més remei que fer-la passar pel quiròfan.

I és que la seva vuitena vèrtebra s'hauria fracturat, afectant seriosament la setena. «No estic massa bé últimament», lamentava la col·laboradora entre llàgrimes davant les càmeres de Telecinco.

La col·laboradora de Telecinco, enfonsada abans d'operar-se l'esquena

El motiu pel qual l'operació a què se sotmetrà Lydia les pròximes hores causa cert nerviosisme a la col·laboradora és que pateix osteoporosi. Estem parlant d'una malaltia que fa que es debilitin els ossos i la tertuliana està molt nerviosa perquè se li acumulen els problemes.

Lydia Lozano entrant a un hospital
Lydia Lozano preocupada per la seva arribada a l'hospital | Europa Press

Recordem que, fa uns mesos, Lydia Lozano també va haver de passar pel quiròfan després de patir un aparatós accident domèstic. I va haver de portar el braç en cabestrell durant força temps. A més, el 2021, es va operar de les cervicals i sembla que la bona de Lydia no acaba d'abandonar el pas pel quiròfan.

La canària ha arribat al Hospital Vithas Madrid La Milagrosa amb l'home que ha compartit la vida durant 30 anys. L'arquitecte l'ha deixat a la mateixa porta del centre hospitalari mentre ell aparcaria el vehicle.

«Entrar al quiròfan m'angoixa»

Charly li dona aquesta calma que necessita la Lydia en uns moments en què la tertuliana s'ho està passant realment malament. Requereix tot el suport del món i el marit no li ha fallat.

«Estic dels nervis, he estat vomitant tota la nit i fatal. Entrar al quiròfan m'angoixa», deia entre llàgrimes a Jorge Javier, que feia tot el possible per tranquil·litzar la seva companya.

Lydia Lozano
Lydia Lozano va ser operada el passat dijous | Europa Press

La col·laboradora de Sálvame sostenia que Charly és un gran infermer, però «que el posa molt nerviós» per veure-la tan baixa de moral. I és que portava tota la tarda al llit quan parlava amb els companys de programa.

«No em puc moure», lamentava. Mentrestant, Jorge Javier ha volgut calmar la situació i li ha fet algunes bromes per fer-la somriure durant uns segons.

Li ha proposat, en ple directe, que el deixi entrar amb ella al quiròfan, però aquesta ha rebutjat el desig del català. «Ets pitjor que jo, què dius. De veritat que no, no puc riure», li deixava anar.