Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer

El marit de Lydia Lozano confirma que ha succeït (i feia molta por a la família)

Lydia Lozano no es troba en el seu millor moment i el seu entorn se n'ha adonat

La tertuliana Lydia Lozano s'ha sotmès fa poc a una intervenció quirúrgica força dura, de la qual es continua recuperant.

La col·laboradora està afrontant com pot aquests dies de repòs. Però el cert és que està desitjant tornar a treballar al seu estimat programa Sálvame.

Lydia va ser operada de l'esquena en una clínica de Madrid el 22 de setembre passat i només unes hores després va ser donada d'alta. Tot i això, la seva recuperació serà lenta.

I la veritat és que a la periodista li està costant molt aquest procés. Lydia és una dona que està acostumada a tenir una vida molt activa. Ara, el seu ritme s'ha paralitzat per qüestions fisiològiques, ja que ha de descansar tant com sigui possible.

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Lydia Lozano ha fet de la seva feina un estil de vida i ho troba molt a faltar. | Xarxes socials
 

Tanmateix, la col·laboradora ho afronta amb molt d'optimisme. Així que, a les últimes imatges del programa, l'hem vist amb molta fermesa.

«He de recuperar totalment els ànims, no vull fer pena. Em costa fins i tot contestar al telèfon. Entenc que m'aniré animant, però ara mateix estic molt baixa», comentava.

Els metges li han recomanat que es prengui aquest procés amb calma i que no torni a la feina fins d'aquí a un temps. Però això no ha impedit que les càmeres de Telecinco es mobilitzessin fins a casa seva o a la clínica on va per verificar el seu estat de salut. I per animar-la en aquest procés tan dur per a ella.

Lydia Lozano entrant a un hospital
Lydia Lozano, preocupada a la seva arribada a l'hospital. | Europa Press
 

Això sí, els metges li han aconsellat una caminada de mínim una hora per recuperar mobilitat. A més, ha de portar posada una armilla especial que li permet moure's en el seu estat. La col·laboradora també ha parlat sobre la intervenció.

«Va anar bé, però veure'm així és horrorós. M'han posat una mena de serp de ferro a l'esquena. És molt incòmode, l'he de portar posada tot el dia, fins que me'n vaig a dormir», deia.

«Cada dia he de caminar una hora», comentava amb dignitat i fermesa.

El suport més gran de Lydia Lozano

La seva família i el seu cercle més proper estan sempre molt pendents del seu estat i la seva recuperació. I quan parlem del seu cercle proper, parlem també de la resta de col·laboradors de Sálvame i Socialité.

L'equip ha enviat moltes mostres d'afecte a la periodista en aquests moments en forma de flors. Lydia Lozano troba a faltar poder treballar i ser ara una persona dependent la desespera.

Les vèrtebres de l'esquena de la comunicadora s'estaven enganxant i alguna estava fracturada, concretament la vuitena. Una cosa molt delicada i per la qual va haver de sotmetre's tant sí com no a una cirurgia.

«Estic destrossada, no em puc ni moure. És que em fa molt de mal des del radi. Jo que soc tan activa, veure'm així... Ahir no em podia posar el sostenidor, estic feta una merda», deia per al programa de María Patiño.

Imatge de Lydia Lozano plorant al mig del carrer a una intervenció a 'Socialité'
Lydia s'ha ensorrat al mig del carrer davant la seva dura situació. | Telecinco
 

«M'he adormit a les cinc del matí pel dolor, et sents molt inútil», prosseguia amb la veu tremolosa i a punt de plorar.

A més, va voler enviar un missatge a totes les dones perquè tinguessin cura amb l'osteoporosi. «Aconsello a les dones que vagin al ginecòleg perquè amb la menopausa s'avança l'osteoporosi. Tinc una cicatriu de 5 centímetres perquè no era una vèrtebra, n'eren tres», explicava desconsolada.

La col·laboradora té 61 anys i no ha faltat a la feina ni un dia. Sembla que quan la periodista torni a posar-se davant de les càmeres serà un dia de celebració.