Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

El marit de Lydia Lozano, mut en saber que ella ja ho ha descobert

Lydia Lozano revela una intimitat que deixa perplex el seu marit

Lydia Lozano  s'ha hagut de sotmetre a una nova operació, un fet que afecta molt el seu estat anímic. La veritat és que la canària és una dona molt intensa i cada revés que pateix a la vida s'ho pren molt seriosament.

Dijous passat vèiem com la tertuliana de Sálvame confirmava que havia de passar pel quiròfan per operar-se de l'esquena. En una breu entrevista que va oferir a Jorge Javier, la veterana col·laboradora de Telecinco estava molt nerviosa i, presa dels nervis, va trencar a plorar en ple directe.

Unes hores més tard, Lydia arribava a l'hospital amb el seu marit Charly per passar per quiròfan i la veritat és que l'operació va anar molt bé.

El marit de Lydia Lozano s'assabenta que la situació és complicada

Tot i la preocupació que patia unes hores abans d'entrar al quiròfan, tot va anar millor del que s'esperava. Sabent que feia poc temps que també s'havia operat del braç després de patir un accident domèstic, les úniques paraules que li sortien a Lozano eren aquestes. «Quina ratxa que porto», lamentava la periodista davant les càmeres de Sálvame.

Imatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly passejant pel carrer
Lydia Lozano i el seu marit Charly, en una imatge d'arxiu. | GTRES
 

Finalment i després d'operar-se de la vuitena vèrtebra que s'havia fracturat i que la setena havia resultat afectada, Lydia respira tranquil·la, però no del tot. Ja, des de casa, ha començat una rehabilitació que serà més complicada del que sembla. Haurà de ser pacient i seguir en tot moment les recomanacions dels metges.

Segons li han aconsellat els metges després d'operar-se, la col·laboradora ha de sortir cada dia a caminar una hora.

Quan ahir Lozano va sortir de casa per fer una passejada pels voltants de casa seva, una reportera de Socialité no va dubtar a preguntar-li com es trobava. A més, la canària va parlar durant uns minuts amb María Patiño en ple directe.

Lydia Lozano es trenca al mig del carrer i confessa això del sostenidor

«Saps que soc molt coqueta i m'he pintat els llavis i m'he posat una mica de color», deia Lydia Lozano amb humor a la seva companya de cadena.

Lydia Lozano entrant a un hospital
Lydia Lozano ha passat per quiròfan per operar-se de l'esquena. | Europa Press
 

Patiño volia sortir de dubtes sobre l'estat actual de la seva amiga i l'entrevistada ha admès que es troba força malament.

«Tinc tots els mals del món, porto una serp de ferro a l'esquena, que l'he de portar tota l'estona menys quan em fico al llit. Tinc un dolor horrorós i estic cuidant-me de l'osteoporosi», exposava amb la veu entretallada.

Tot i que, si bé és cert que l'operació ha sortit bé, la tertuliana no podia evitar les llàgrimes. «Estic destrossada, no em puc ni moure. És que em fa molt de mal des del tema del radi... Jo que soc tan activa, veure'm així... Ahir no em podia posar el sostenidor, estic feta una merda», lamentava en directe.

Lozano no és aliena al tema del moment i sentencia a l'infidel

«Em van dir que tenia enganxades tres vèrtebres... M'he adormit a les cinc del matí pel dolor, et sents molt inútil», li ha confessat a María Patiño.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano ha estat molt clara pel que fa a la infidelitat d'Onieva a Falcó. | Europa Press
 

D'altra banda, la periodista gallega ha preguntat per la notícia del moment. Parlem de la infidelitat d'Íñigo Onieva a Tamara Falcó. «Un petó a Tamara Falcó, que estic molt trista per ella…», advertia, alhora que enviava un seriós missatge sobre Íñigo Onieva.

«Jo crec que ell ho ha destapat per no casar-se, s'ha atabalat. Tots aquests missatges no arriben per casualitat», assegurava la col·laboradora que no s'ha desconnectat de l'actualitat rosa, tot i haver-se sotmès a una operació tan seriosa.