IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

El marit de Mónica Naranjo, Óscar Tarruella, la defensa dels seus 'haters' No Tocar

El representant ha qualificat les xarxes socials de «níxols on certa gent frustrada troba la seva fictícia llibertat d'expressió»

Mónica Naranjo y su marido Óscar Tarruella en la gala Starlite de Marbella
Mónica Naranjo i el seu marit Óscar Tarruella a la gala Starlite de Marbella | CatalunyaDiari.com

Continua la polèmica a les xarxes sobre el treball de Mónica Naranjo com a jurat del 'talent show' 'Operación Triunfo 2017'. I és que després que l'artista publiqués un controvertit missatge dirigit als seus «haters favorits», les crítiques cap a ella no han fet sinó accentuar-se.

  

  

«Avui vull enviar un missatge als meus 'haters' favorits mentre realitzo una tasca pensant en ells», escrivia al costat d'una fotografia d'un dels seus videoclips en la qual apareix asseguda en un vàter.

La cantant està en el punt de mira dels internautes i s'ha convertit en el blanc de les crítiques, una situació que no sembla afectar-la en absolut, i a la qual com ja s'ha comprovat en diverses ocasions, no ha dubtat a plantar cara.

  

  

No obstant això, en aquesta ocasió ha estat el seu marit i representant, Óscar Tarruella, l'encarregat de respondre per ella i deixar clara l'opinió que els mereixen aquests comentaris.

Una «petita parcel·la»

«Twitter no és el reflex de la majoria de les llars. És una petita parcel·la», va escriure el representant en resposta a uns comentaris sobre un article publicat per 'La Información' i que portava per títol «Per què el jurat és el pitjor de 'Operació Triomfo 2017».

I és que, segons l'exmosso d'esquadra, no són crítiques «el que li diuen a Mónica quan la paren pel carrer». «Sempre que la paren pel carrer és per dir-li coses boniques, mai lletges», sentenciava taxativa, en resposta a alguns usuaris de la xarxa social. 

«Solen ser sempre comentaris d'admiració i afecte. En Twitter els 'haters' semblen legió, en la vida real, no», explicava, posant l'accent que els seguidors de l'artista «l'animen a seguir com ho fa de jurat i enalteixen el seu treball. I són moltíssimes les persones».

El marido de Mónica Naranjo defiende a la cantante en Twitter
El marit de Mónica Naranjo defensant-la a Twitter | Twitter

 

 

Gent frustrada

Un missatge que el representant va acabar deixant clar que les xarxes socials no deixen de ser un espai paral·lel a la realitat, on de vegades s'oculten persones que molt frustrades: «Potser la realitat paral·lela la visqui qui creu que les xarxes socials són el principal indicador social, quan en moltes ocasions són el nínxol on certa gent frustrada troba la seva fictícia llibertat d'expressió».

Comentarios del marido de Mónica Naranjo en Twitter
Comentaris del marit de Mónica Naranjo defensant la seva dona | Twitter

 


Comentaris

envia el comentari