Primer pla de la presentadora Nuria Roca

El marit de Núria Roca es treu la roba per celebrar el seu aniversari

Juan del Val ha celebrat el seu 50è aniversari

Juan del Val ha celebrat el seu últim aniversari traient-se la roba. El marit de Núria Roca ha volgut compartir amb els seus seguidors una fotografia seva completament nu, una imatge que ha impactat a tothom, inclosa la seva dona.

El televisiu marit de Núria Roca ha volgut celebrar el seu mig segle imitant l'actriu Gwyneth Paltrow. La nord-americana va celebrar fa uns dies el seu 48è aniversari amb una atrevida fotografia a Instagram on apareixia totalment nua.

Juan del Val es despulla per celebrar el seu 50è aniversari

L'escriptor no va voler ser menys i ja fa uns dies que va deixar clar que la seva celebració seria igual d'espectacular. «Admeto suggeriments. Què faig?» preguntava als seus seguidors d'Instagram, que avui han sigut testimonis de la impactant fotografia.

A la imatge podem veure a Juan del Val tombat nu al sofà del seu jardí, molt relaxat amb el braç sota el cap i les cames ben obertes. Per superar la censura de la xarxa social, l'escriptor va optar per tapar el seu entrecuix amb un enorme i suggerent cactus.

«Us deixo aquest robat, que jo no volia ... 50 anys !!! No tornaria enrere ni per agafar impuls. Gràcies a tots per ser-hi »va ser el text que va escollir per acompanyar la divertida imatge.

La reacció de Núria Roca sobre el posat del seu marit

La fotografia ha desencadenat una allau de comentaris i rialles a Instagram. La seva dona va ser la primera a mostrar la seva reacció davant semblant imatge. «És molt fort!!!» va escriure la col·laboradora de 'El Hormiguero'.

L'escriptora també va voler felicitar el seu marit al seu propi compte d'Instagram a través d'un altre posat seminu. En aquest cas, Juan del Val apareix sense samarreta i planxant. «T'he vist fer vint-i-tants…, trenta-tants…, quaranta-tants... i a partir d'ara 50. Quina il·lusió! Felicitats, amor meu. Segueixes planxant tan bé» va assenyalar Núria Roca.