URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Cristina Pedroche i el seu marit denuncien a la policia els greus insults que pateixen

La situació era insostenible amb comentaris com «tant de bo et violin»

Pedroche rep molts comentaris desagradables a les xarxes| Cedida.

El marit de Cristina PedrocheDabiz Muñoz, està fart de tots els missatges privats que rep a les xarxes socials, on la seva esposa i ell són constantment insultats amb comentaris completament menyspreables.

Insults molt desagradables

Dabiz Muñoz no vol continuar amb aquesta situació i ha denunciat tots aquests comentaris a la policia. Tant el xef com la presentadora, en alguna ocasió han mostrat alguns dels missatges a les seves xarxes, sota el comentari de «em fan pena». Vist que la situació empitjorava, Muñoz va compartir aquests missatges amb la Policia Municipal i Nacional perquè prenguin cartes en l'assumpte.

  

«Ets un tros de pallassa a veure si et mors i deixes de fer l'idiota», «A veure si et segresten i no se't veu més el pèl» o «Tant de bo et violin sencera i et deixin tirada», són alguns dels miserables missatges que ha rebut Cristina Pedroche en els últims dies.

4 anys de casats

Malgrat tot això, la parella continua el seu dia a dia amb total normalitat, sense fer cas d'aquestes bajanades. És més, el matrimoni acaba de celebrar el seu quart aniversari com a casats, i així ho han volgut mostrar a les xarxes socials.

La parella celebra el seu quart aniversari | Instagram David Muñoz
 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari