IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Mark Hamilton creu que la història entre Maria Lapiedra i Gustavo González és un muntatge

El marit de Maria acusa Gustavo de voler «fer-se platós»

Mark Hamilton
Mark Hamilton, en una de les seves aparicions a 'Sálvame' | Telecinco

Mila Ximénez va trucar ahir a Gustavo González perquè no contés coses en privat que podien transcendir, però no es va saber fins més tard que el tema girava entorn de les filles de Maria Lapiedra amb Mark Hamilton.

  

  

van començar a créixer els rumors que atribuïen a Gustavo la paternitat de les nenes

  

  

Gustavo va aclarir la situació: «Tinc quatre fills i no hi ha possibilitat que tingui dos més»

Mark Hamilton ha criticat que s'estigui fent broma amb la paternitat de les seves filles, un tema molt seriós que va més enllà de les seves relacions íntimes i extramatrimonials i que no vol que afecti les petites.

A més, el marit de Maria Lapiedra va acusar Gustavo de ficar-se en aquest tema perquè el que vol és «fer platós» i visitar els diferents programes de la cadena per seguir recaptant diners. Hamilton ha volgut tancar el tema de les seves filles, de qui espera no es torni a parlar.
 

Rumors sobre un muntatge organitzat per María i Mark

Les paraules de Hamilton sobre el suposat muntatge contradiuen informacions passades per les quals haurien estat ells dos, Mark i Maria, els que haurien orquestrat el muntatge amb la intenció de treure exclusives i diners per pagar la seva hipoteca després de passar per diversos problemes econòmics.

Kiko Hernández va revelar uns missatges a 'Sálvame' que suposadament havia enviat Mark Hamilton a Maria Lapiedra i on aclariria que «guanyarien molts diners» i que a Gustavo «li donarien 'per aquí'», el que ha fet aixecar totes les sospites sobre un muntatge organitzat pel matrimoni.
 

Gustavo González confia en Maria Lapiedra

Gustavo, per la seva banda, va reaccionar davant aquests missatges demostrant confiança absoluta en Maria: «Segueixo confiant en Maria, segueixo creient», va assegurar. Tot i això, també va voler aclarir que si es confirmés aquesta teoria «li doldria molt», però ha matisat que un plató de televisió no seria el lloc per parlar-ho amb Maria.


Comentaris

envia el comentari