Mark Hamilton podria estar sortint amb una 'influencer' de Sabadell

Les alarmes s'han disparat després que l'exmarit de María Lapiedra hagi publicat una fotografia amb la catalana

Imatge d'arxiu de Mark Hamilton.
Imatge d'arxiu de Mark Hamilton. | Instagram

Després del triangle amorós que han protagonitzat María Lapiedra, Mark Hamilton i Gustavo González durant els últims mesos, ara semblaria que Hamilton hauria ficat punt final a aquesta història i hauria començat una nova vida al costat d’una influencer catalana.

Les alarmes han saltat després que l’exmarit de Lapiedra hagi publicat una fotografia al seu compte d’Instagram al costat de Carme Espinalt, una influencer de Sabadell, al Vallès Occidental, amb més de 30.000 seguidors a la xarxa.

Una actitud molt afectuosa

De fet, Hamilton ja va publicar una fotografia amb ella el passat mes de març, tot i que en aquell moment, res va fer pensar que pogués ser la seva nova parella. No obstant això, aquesta segons foto sí que ha fet saltar les alarmes dels seus seguidors, després que la parella es mostri somrient i amb una actitud molt afectuosa. Per aquest motiu, els seus seguidors no han tardat a felicitar-lo i assegura que fan «molt bona parella».

Carme Espinalt, una influencer catalana

La que sembla ser la nova conquista de Hamilton és Carme Espinalt, una noia de Sabadell que s'ha convertit en una autèntica influencer, ja que compta amb més de 30.000 seguidors a Instagram. Espinalt es moltra com una apassionada de la moda i de les xarxes, on publica el seus estilismes diaris. Ara la pregunta que es fa tothom és si la influencer catalana hauria conquistat, realment, el cor de Mark Hamilton. 


Comentaris

envia el comentari