IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Marques líders arriben a Mercadona

Dulcesol o Valor són algunes de les marques que ara podem comprar a Mercadona

Marques líders arriben a Mercadona. | Cedida

Marques capdavanteres en el seu sector estan arribant als passadissos de Mercadona a través de l'estratègia del proveïdor especialista, engegada l'any 2012 i que busca a proveïdors dedicats a un producte per fabricar per la cadena de Juan Roig, tal com explica 'Valencia Plaza'. Aquesta estratègia busca que qui fabriqui productes per Mercadona estigui especialitzat en una àrea concreta. Això provoca que algunes marques creuen productes amb les seves marques originals, però realitzen un producte concret només per a l'empresa valenciana.

Gràcies a aquest fet, l'empresa de Juan Roig ha provocat la tornada de marques que havien desaparegut dels passadissos de Mercadona l'any 2008 a causa del reforç de la marca Hacendado. Per això mateix, les últimes marques que s'han incorporat han estat les següents:

La cervesa 0,0 alcohol sota la marca de Falke, encarregades a la fàbrica de Heineken a Madrid.

Nestlé va recuperar per a Mercadona la llet condensada Nutricia, encara que la continuava venent La Lechera. Ara se sumen iogurts en recipients de vidre, sota el mateix nom que la llet condensada.

Dulcesol, capdavanter en brioixeria i pastisseria industrial en aquest país, ha entrat a Mercadona per fer-se càrrec de les magdalenes.

King Regal fabrica en exclusiva per Mercadona la regalèssia vermella plena de suc de fruites.

Chocolates Valor elabora Senzza, uns bombons creats sense sucre i sense gluten.

La marca Chovi tornarà als passadissos, ja que s'encarregarà d'elaborar l'allioli de la marca Hacendado.


Comentaris

envia el comentari