rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMS DIES:

🍎 Sorteig d'un lot amb els millors productes ecològics dels supermercats BonPreu!

Marta Frías, l'exdona de Bartomeu que sempre ha estat allunyada dels focus

Frías i l'actual president del Barça tenen dos fills en comú
Marta Frías i Josep Maria Bartomeu, en una imatge d'arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

Hores baixes per Josep Maria Bartomeu. Tot i que el ‘seu’ Barça és a les portes d’aconseguir un doblet per a la història, el president del club blaugrana no passa pel seu millor moment, després de divorciar-se de la seva dona Marta Frías.

 

Després de 20 anys de matrimoni i dos fills en comú, la parella ha optat per partir peres, tot i que el mateix Bartomeu ja ho va anunciar al seu cercle d’amistats el passat mes de febrer.

 

Bartomeu, de fet, és un personatge abastament conegut per tothom, ja que presideix un dels clubs més importants del món. Tot i això, què en sabem de Marta Frías?.

Marta Frías, tant amable com distant

«Té un gran somriure i sempre té una paraula amable». D’aquesta manera descriu una amiga de la parella a l’exdona de Bartomeu. Tot i al·legar que és una persona de tracte agradable i amb algun punt distant, expliquen que Frías sempre ha fet «esforços» per allunyar-se del focus informatiu.

 

Segons treu a la llum una persona del seu entorn a ‘Vanitatis’, Frías sempre ha lluitat per preservar la seva intimitat i la dels seus fills. Tot i això, el fet de trencar la relació amb l’actual president del Barça l’ha posat, finalment, a la palestra.

 

Frías, publicista i empresària

Marta Frías és publicista i treballa Datai. La ja exdona de Bartomeu, de fet, és la cara visible de l’empresa Adelete, la companya del seu exmarit.

 

L’empresa en qüestió, de fet, compta amb un capital social de 65.000 euros; un actiu de 275.000 euros, segons el Registre; i va presentar pèrdues en l’últim exercici de 2013.

 

Finalment, Frías també és un amant de l’esport o del ioga, pràctica a la qual s’ha apuntat recentment.

 

Imatge d'arxiu de Josep Maria Bartomeu. | Gtres

 

Vint anys de matrimoni i dos fills en comú

«En Bartu —Bartomeu— ho porta bé», explica una persona pròxima al president culé, mentre assegura que «ella ho porta pitjor»Marta sempre ha estat molt discreta en el seu rol de dama blaugrana. De fet, era molt difícil veure-la acompanyada del president del Barça en qualsevol acte públic. 

 

De fet, dels pocs actes públics en què se l'ha vist ha estat, a part del dia de la gran victòria electoral de Bartomeu l'any 2015, va ser a la Gala de lliurament dels premis LaLiga del 2016. 

 

Així doncs, no és d'estranyar que Marta no assisteixi a la final de Copa que es juga aquest dissabte a Madrid, on s'enfrontaran el FC Barcelona i el Sevilla FC. 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris