La catalana Marta Granero està enamorada del jugador periquito Mateo Marianov

L'extronista s'ha enamorat d'un jove futbolista de l'Espanyol, i no ha dubtat a mostrar-ho a través de les xarxes socials

Marta Granero
Marta Granero s'ha enamorat del jugador de l'Espanyol Mateo Marianov Stamatov | La Vanguardia

Després de diversos fracassos amorosos al programa que l'ha fet coneguda, 'Mujeres y Hombres y Viceversa', sembla que Marta Granero ha trobat l'amor al costat d'un jove futbolista d'origen búlgar anomenat Mateo Marianov Stamatov. Fa menys de dos anys que la participant va abandonar el programa amb Albert, en una final molt espontània. Després d'una relació breu, al final tots dos van decidir posar-hi fi i seguir cadascú el seu camí. Ella es va allunyar de la televisió, i ell va ser el nou 'tronista' del programa.

Qui és Mateo Marianov Stamatov?

Hem estat diversos mesos sense saber res de la jove, però ara torna a ser notícia per haver començat una relació amb el futbolista de 19 anys Mateo Marianov Stamatov. Es tracta d'un jove d'origen búlgar, actual defensa al RCD Espanyol U-19 i també jugador de la Selecció Nacional de Bulgària.

La química que hi ha entre els dos joves és evident. La catalana ja no amaga l'amor que sent i comparteix amb els seus seguidors fotos en què la podem veure presumint del seu nou xicot. Qualsevol moment va bé per ensenyar la complicitat que hi ha entre ells, encara que sembla que els agrada especialment el tocador de Marta, on es fan moltes fotos. Marta no dubta a compartir aquests moments amb els seus seguidors i també publica fotos a través dels 'stories' d'Instagram en què veiem les mostres d'afecte entre ells dos.

Més notícies relacionades: «Anuar serà el nou pretendent de Noelia Freire a 'MYHYV'»

Marta Granero y su nuevo novio
Marta Granero comparteix l'amor que sent per Mateo Marianov a les xarxes socials | Instagram

Altres extronistes que s'han enamorat de futbolistes

Marta Granero no és l'única que s'ha enamorat d'un futbolista després d'haver sortit del programa. De fet, hi ha una llista de moltes altres exconcursants com ella. Sens dubte, la més coneguda és Tamara Gorro, que després de passar pel programa i acabar la relació que tenia amb Rafa Mora, uns anys més tard va començar una relació amb el futbolista Ezequiel Garay.

La parella va tenir una filla per gestió subrogada i una altra de seva, i ja fa 6 anys que estan junts i són una de les parelles més sòlides de la llista. Una altra de les 'tronistes' més estimades que comparteix la seva vida amb un futbolista ésMaría Hernández. Després d'haver estat un dels trons més vistos i anar-se'n amb Noel, encara que no fos el seu pretendent, María va tornar a creure en l'amor quan va conèixer el pare dels seus fills, Ruben Castro, que actualment juga al Betis.

Suhaila Jad, exconcursant de 'MYHYV' i de 'Supervivientes', també va trobar l'amor al camp de futbol. La jove se'n va abandonar sola el programa perquè no hi havia 'feeling' amb els seus pretendents, i finalment es va enamorar d'André Carrillo, un jugador de l'Sport Lisboa e Benefica i de la selecció del Perú.

La coneguda extronista Elena Milla també presumeix de relació estable amb un futbolista. Amb un fill en comú, sembla que Elena Milla ha trobat estabilitat amb Samuel Saíz, un futbolista del Huesca. I la darrera extronista que s'uneix a la llista és Gala Caldirola. Fa poc que la model ha estat mare i el pare és Mauricio Isla, que actualment juga al Fenerbahçeliler.

Notícia original de 'La Coctelera': Marta Granero de 'MyHyV' enamorada de un futbolista del Espanyol


Comentaris

envia el comentari