Marta López de 'GH' reconeix un romanç amb un famós futbolista

Ho ha revelat a 'Ya es mediodía'

Marta López somrient en una imatge d'arxiu
Marta López ha revelat una antiga relació amb un futbolista | Catalunya Diari

  

Marta López, l'ex de 'Gran Hermano 2', ha tornat a ser notícia. I ho ha fet no per l'anomenat cas Merlos sinó per una altra relació del passat que va tenir. Relació que no ha dubtat a desvetllar en un dels programes de Telecinco on col·labora. Ens estem referint a 'Ya es mediodía'. Així, al plató d'aquell ha donat a conèixer que va ser parella d'un famós futbolista del nostre país.

Marta López se sincera

Fa uns dies saltava a la llum que hi havia futbolistes importants d'Espanya, molts casats, que organitzaven festes. A aquestes acudien una llarga llista de noies i entre aquestes hi havia nombroses famoses que ho feien cobrant. Així ho exposava a 'Sálvame' Amor Romeira, ex concursant de 'GH', que fins i tot ha 'jugat' amb aquesta informació en el seu compte d'Instagram.

Precisament aquesta qüestió també s'ha abordat en l'esmentat programa 'Ja és migdia', presentat per Sonsoles Ónega. I, tenint en compte que la Marta sempre ha estat molt relacionada amb el món del futbol, se li ha preguntat al respecte. Es volia saber si ella tenia més informació sobre aquesta qüestió.

La col·laboradora ha manifestat que l'han convidat a algunes d'aquestes famoses festes de futbolistes, però que mai ha arribat a anar. En concret, ha exposat que «amigues meves m'han dit 'anirem a la festa d'aquest noi, vols venir?'. I jo he decidit no anar». Així mateix ha indicat que «hi ha diverses parts de convidades: unes noies a les quals paguen i altres a les que pagarien per anar». A més, ha afegit que «són noies normals a les quals els diuen 'escolta, vols venir aquí que estan aquest, aquest i aquest?'».

De la mateixa manera, ha deixat clar que si coneix com són aquestes reunions és pel seu contacte proper al món del futbol. Ha manifestat que «Quan jo vaig fer el vídeo de presentació de 'GH' treballava al Vicente Calderón i tenia tracte amb molts futbolistes. M'he casat amb un i conec molt aquest món».

És més, ha afegit que «jo un dia em vaig aixecar a casa meva de Huelva i em vaig trobar a mig equip de Primera Divisió allà. Van venir amb amigues meves». Ha estat en aquest moment, quan Marta López 'ha deixat anar la bomba'. I és que ha reconegut que va estar amb un famós jugador de futbol en el passat. Ho ha fet dient: «He tingut alguna altra relació amb algun futbolista que no s'ha dit».

Per ara, l'ex de 'Gran Hermano' no ha revelat la identitat d'aquest esportista. No obstant això, després de la seva confessió tornen a créixer els rumors que setmanes enrere indicaven que havia estat amb Guti i fins i tot amb José Mari. Caldrà esperar per veure si ofereix més dades al respecte.

  

  


Comentaris

envia el comentari