Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Marta López Álamo, parella de Kiko Matamoros, posant en un event

Quant ha pagat Marta López Álamo pel vestit del seu casament amb Kiko Matamoros?

Marta López ha deixat a tothom sense paraules amb aquesta informació

Marta López i Kiko Matamoros per fi han pogut fer realitat un dels seus somnis més grans: convertir-se en marit i dona. Però, com s'esperava, la núvia s'ha convertit en la gran protagonista. I és que acaba de sortir a la llum la quantitat de diners que ha pagat pel seu vestit.

Aquest passat divendres, 2 de juny, tots dos van anar a la basílica de San Miguel per donar-se el 'sí, vull' davant dels seus més de 240 convidats. Entre ells, hi ha alguns col·laboradors de 'Sálvame' i diversos amics de la model, entre d'altres.

Marta López Álamo junt amb el Kiko Matamoros al photocall d'un esdeveniment
Marta López i Kiko Matamoros es van donar el 'sí, vull' el divendres passat | GTRES

Posteriorment, la comitiva organitzada per Marta López i el seu pràcticament marit anirien a l'Hotel Ritz per celebrar el banquet corresponent.

Tot i això, i encara que ja es coneixen diversos detalls sobre el casament de l'any, sens dubte, el que més expectació ha generat és el vestit de núvia de Marta López.

I és que, segons ha confessat la mateixa Marta López a les xarxes socials, ha escollit fins a tres vestits per al dia més important de la seva vida. Un és de la firma catalana, Yolancris. «Els altres dos són d'un altre magnífic dissenyador, molt diferents entre si», ha assegurat Marta López a continuació.

Ara, i després de fer-se pública aquesta informació, hem pogut saber quant ha costat a Marta López Álamo el vestit dels seus somnis.

Marta López Álamo deixa sense paraules amb la xifra

Marta López Álamo ha deixat tothom sense paraules després de fer-se públic quant li ha costat el seu vestit de núvia. Tot i això, i encara que no ha transcendit la quantitat real que val aquesta peça, segons sembla no li hauria costat ni un cèntim. És més, Marta López fins i tot li hauria pogut treure rèdit econòmic.

I és que, dies abans del seu enllaç, Marta López va revelar el secret més ben guardat de tota núvia. A través de la revista Lecturas, la model va ensenyar un dels dissenys que va portar posat en aquesta celebració.

Muntatge de Marta López Álamo amb el seu vestit de núvia i el logotip de 'Lecturas'
Marta López desvela el seu secret millor guardat | España Diario

Aquesta capçalera va publicar el primer reportatge fotogràfic de la parella abans d'unir les seves vides per sempre. Marta López Álamo i el seu marit van posar amb els estilismes que portarien durant el dia de la cerimònia.

«M'ha semblat espectacular. M'encanta l'estil que ha triat, perquè m'agraden les núvies clàssiques. És molt afavoridor», va assegurar el tertulià a les pàgines d'aquesta revista. A més, Marta López no va tenir cap problema a donar alguns detalls del seu impressionant vestit de núvia. Segons va revelar ella mateixa, és un disseny fet exclusivament per a ella.

«El vel també està fet a mida, val més que el vestit», ha confessat Marta López, abans d'assegurar que estarà amb Kiko «fins a l'últim dia de la seva vida».

Després de conèixer tots aquests detalls, tot apunta que a Marta López i Kiko Matamoros els ha sortit el casament pràcticament de franc. I és que, segons s'ha conegut, Marta López Álamo hauria arribat a molt bons acords amb les firmes que s'han encarregat dels dissenys.

Per això, després d'acordar una col·laboració amb ells, no hauria hagut de pagar res pels vestits. Però, i per si això no fos poc, Marta López no només no ha perdut diners, sinó que, a més, s'hauria embutxacat una sucosa quantitat de diners per aquest primer reportatge fotogràfic.

Kiko Matamoros junt amb la seva parella, Marta López Álamo, al photocall d'un esdeveniment
Marta López dona alguns detalls de l'enllaç | GTRES

Aquesta no és la primera vegada que Marta López parla dels seus tres vestits de núvia. Fa uns dies, en ple compte enrere per al casament, la jove va assegurar a través del seu perfil d'Instagram que ja ho tenia tot a punt per al dia més important de la seva vida.

«Serà preciosa tant la cerimònia com la recepció», va assegurar Marta López, abans de donar els primers detalls dels seus dissenys. «Estic molt contenta, tinc una sort enorme, tinc dos dissenyadors que em faran els vestits. Seran tres vestits i dos dissenyadors com la copa d'un pi», ha explicat Marta López.