Violeta Mangriñán plorant

Marta López Álamo i Violeta Mangriñán, unides per la mateixa malaltia

La jove ha confessat que segueix lluitant contra l'anorèxia

Violeta Mangriñán gravava dilluns passat un vídeo al seu canal de Mtmad en què se sincerava amb els seus seguidors i confessava la recaiguda en l'anorèxia. La que va ser tronista de 'MYHYV' ja havia confessat amb anterioritat haver patit aquesta terrible malaltia, però la valenciana ha assegurat que encara segueix lluitant per aconseguir allunyar el trastorn alimentari de la seva vida. També ho ha confessat la parella de Kiko Matamoros i companya de gimnàs de Violeta, Marta López Álamo.

Des de la seva sortida de 'Supervivientes' la jove no ha deixat de rebre comentaris sobre la seva extrema primesa, la qual cosa l'ha animat a voler recuperar-se, encara que això sí, acompanyada de suports tan importants com el de la influencer. «Necessito parlar amb gent que de veritat m'entengui. La tinc martiritzada però m'està ajudant moltíssim», afirma l'ex tronista sobre la seva companya de fatigues.

Fa un temps, López Álamo va confessar que, quan tenia tretze anys, també va patir trastorns alimentaris, és per això que l'ex-supervivent i la influencer s'entenen a la perfecció, i la segona suposa una salvació per a la primera.

Una malaltia que no és capaç de superar

Sens dubte, i malgrat les persones que l'envolten i l'animen a seguir endavant, la influencer no està passant pel seu millor moment personal. «No sóc una malalta terminal, però sí que tinc un problema, i el primer pas per solucionar-ho és reconèixer-ho. Sabeu que tinc un problema amb l'alimentació. Ho he explicat i m'ho podria haver callat», començava dient la jove davant els seus milers de seguidors.

«Normalment, intento menjar sa de dilluns a diumenge, però quan no segueixo la dieta em sento malament, fins al punt en què, després, puc estar dos o tres dies sense menjar. La meva parella, Fabio em diu que 'ja està bé, necessites ajuda'», acabava dient la valenciana.

En el seu vídeo, pujat aquest dilluns al seu canal de Mtmad, Violeta també feia especial menció a la Marta López: «A la núvia de Kiko, Marta López, la tinc martiritzada, però perquè ha passat per un problema igual i sempre tendim a esplaiar amb els que ens poden entendre millor. Quan parlo amb la meva mare o les meves amigues no m'entenen. El meu xicot tampoc m'entén. Necessito a algú que es posi en la meva situació, i ella m'està ajudant moltíssim. Jo ja sé que perquè un dia em mengi un gelat no passarà res, però no puc evitar-ho: l'endemà em sento MOLT malament...»