Marta López engreixa 13 quilos per un problema d'ansietat

Així l'hi ha confessat a María Patiño a 'Socialité'

Marta López va sorprendre amb un important canvi físic després d'engreixar 13 quilos en els últims mesos i de patir un problema de lumbars a l'octubre que la va portar a l'hospital, i al programa 'Socialité' va confessar a María Patiño que té un problema amb el menjar per culpa de l'ansietat.

L'exconcursant de 'Gran Hermano', que es troba en un gran moment personal després del naixement dels seus tres fills, assegura que «no para, té una ansietat que està tot el dia menjant», i reconeix que, tot i que gaudeix al màxim del menjar, «està aclaparada» perquè no és la primera vegada que intenta perdre pes i que no ho aconsegueix.

Marta López vol perdre quilos i tornar al seu pes ideal

En aquest sentit, Marta López ha assegurat que un dels seus objectius per al nou any —el d'ella i el de molts espanyols— és aprimar-se durant els primers mesos de 2018, tot i que admet que encara es prendrà uns quants dies de llibertat per seguir menjant el que vulgui.

Concretament, el dia 14 de gener estarà marcat en el seu calendari perquè la col·laboradora complirà 44 anys. A partir de llavors, la col·laboradora de Telecinco intentarà tornar al seu pes ideal, tot i que reconeix que no serà una tasca fàcil: «ja no tinc 25 anys i ara, a la meva edat, costa més treure's aquests excessos».

Disposa d'un entrenador personal i sistemes d'electroestimulació

Durant l'entrevista, Marta López també va confessar que no se sent còmoda amb molts aspectes de la seva vida i del seu físic. Ha assegurat que les noies 'curvies', és a dir, amb corbes i «grassonetes», poden ser igual de guapes i sexys que les altres, però assegura que ella no se sent així.

Per aconseguir el seu objectiu de baixar de pes, l'exconcursant de 'Gran Hermano' s'ha posat en mans d'un entrenador personal que l'està guiant en tot el procés i fins i tot l'ha animat a ajudar-se de sistemes d'electroestimulació. Ella mateixa ha anat publicant imatges durant les últimes setmanes al seu compte d'Instagram per mostrar el seu procés i l'espectacular canvi que va patir després d'augmentar de pes.

 

Gracias a @robertoramostrainer por motivarme!!

Una publicación compartida de Marta López (@martalopeztv) el


Comentaris

envia el comentari