Marta López Álamo anuncia l'última hora de l'estat de salut de Kiko Matamoros

El col·laborador hauria d'obtenir l'alta abans que finalitzi aquesta setmana

Kiko Matamoros i la seva parella, Marta López, sortint de l'hospital després de l'operació de vesícula de Kiko (29 juliol 2020)
Marta López no s'ha separat de Kiko Matamoros | Catalunya Diari

Dimecres passat, Kiko Matamoros va acudir al plató de 'Sálvame' per a revelar que la infecció vírica que va tenir lloc després de la seva operació de vesícula encara segueix en peus i que, per tant, ha de tornar a passar pel quiròfan. Aquest mateix dijous el col·laborador ha superat amb èxit la intervenció a la qual està sotmés i s'espera que demà pugui descansar finalment a casa.

«No estic preocupat perquè estic confiat d'estar en les millors mans. Són coses que poden passar perfectament», li va confessar als seus companys del programa la setmana passada.

Marta López, el suport més gran de Matamoros durant aquestes dures setmanes

Des del moment en el qual va haver de ser intervingut, Marta López Álamo, la seva parella, no s'ha separat del col·laborador de televisió. En diverses ocasions ha manifestat que després de veure el comportament que ha tingut Matamoros després de totes les complicacions que ha hagut de patir després de la seva operació, la seva actitud és d'admirar.

De fet, després d'una de les seves cirurgies, la model li va dedicar unes paraules en les seves xarxes socials. «El meu campió», va escriure al costat d'una foto de tots dos que va pujar a les històries d'Instagram

Kiko ha utilitzat les seves xarxes socials per a compartir amb tots els seus seguidors que es troba ingressat a l'hospital i que està a l'espera de tornar a ser intervingut. I ho ha fet d'una forma molt original: «Millor a Mèxic que esperant que m'operin», ha relatat al costat d'una imatge seva en aquest país. 

La rivalitat entre Anita Matamoros i Marta López

El que sí que és clar és que el col·laborador no està travessant un dels seus millors moments. A tot això és necessari afegir-li el conflicte que té amb la seva filla Anita. 

«No vull criar tirans, em sembla una falta de respecte anar per la vida posant condicions als teus pares. Si no t'agrada la parella del teu pare em sembla molt bé, però no em diràs on vaig o no aniré», va manifestar Kiko sobre el tema en una entrevista amb la revista 'Lectures'. 

Va ser en aquest mateix mitjà on Marta López també va confessar que la que tenia un problema amb ella era la filla de la seva parella i que la guerra «no és mútua».


Comentaris

envia el comentari