Primer pla de Marta López Álamo

Marta López Álamo revela, per fi, la veritat sobre el seu embaràs

Marta López va tornar a reunir-se amb Kiko

Marta López Álamo no s'ho va pensar dues vegades quan l'organització de 'Supervivientes' li va proposar de visitar Hondures. Tenia l'objectiu d'animar a Kiko Matamoros, però també havia d'aclarir uns quants assumptes que circulaven als platós. En els darrers dies, s'havia rumorejat la possibilitat que estigués embarassada.

La seva visita va ser molt positiva pel col·laborador de televisió, que travessava per un moment no gaire animat. El retrobament va suposar una injecció d'energia en una etapa en què les forces comencen a fallar.

Durant l'estada de Marta López a l'illa fins i tot van sonar campanes de casament. La direcció del programa no va dubtar a organitzar a Kiko un comiat de solter amb els seus companys.

Però el que tothom volia saber era si la parella ampliaria la família. Fa uns dies a 'Socialité' van assegurar que la model podria estar embarassada i aquest seria el motiu pel qual va anar als Cayos Cochinos. Volia donar la notícia al seu xicot en directe.

«Els companys li han preguntat i ella no ho ha negat», van assegurar. Per acabar amb totes aquestes especulacions, la noia ha decidit donar la cara i oferir-ne la seva versió.

Marta López Álamo i Kiko Matamoros a Supervivientes
Marta López Álamos durant la visita a la illa | MEDIASET

A la gala d'aquest dijous es van emetre unes imatges exclusives de la parella on parlaven de la possibilitat de tenir un fill. De moment, però, hauran d'esperar un temps. Almenys fins que el col·laborador de Telecinco torni del reality de supervivència.

«No sé d'on s'han tret que estic embarassada, no estic embarassada», va aclarir la model. «Han dit com que estava jugant a la distracció i és que no estic embarassada. Ho dic aquí per l'audiència, si pensen que ho estava, no ho estic», va assenyalar durant la trobada amb el seu xicot.

Això sí, Marta López Álamo li va confirmar que «ja tindrem un fill en un futur, quan ens casem». És a dir, que entre els seus plans també hi ha passar per l'altar.

En escoltar tot això, Matamoros no podia parar de fer-li petons. Ell n'està molt enamorat i s'encarrega de proclamar-ho sempre que en té l'oportunitat. Sosté que no hi haurà més dones a la seva vida.

Quan es va produir el retrobament entre la parella diumenge passat, el tertulià ja va deixar anar la possibilitat de casar-se. «M'encantaria que sonessin cocos de casament. Des que sóc aquí somio a casar-m'hi i no volia dir-ho públicament», va dir.

Té clar que hauria de demanar-ho «formalment, per això no vull dir-ho en públic. Però és en l'única cosa en què penso des que sóc aquí», va afegir.

Marta López Álamo dona energies al seu xicot

La visita de Marta López Álamo a Hondures va suposar una gran satisfacció per al seu xicot. Necessitava nous al·licients per continuar a l'illa. Durant la seva estada allà se li va oblidar la gana i les penúries que poden patir durant el reality.

El col·laborador ha assenyalat que «estic tan enamorat, que era com que em faltava una part de mi. Saber que em recolza i que tenim un projecte de futur il·lusionant i bonic em fa superfeliç», ha apuntat.

Kiko Matamoros i Marta López Álamo
Kiko està molt enamorat de Marta | GTRES

Van ser unes hores de molta emoció per a ell. Va intentar aprofitar el temps al màxim al costat de la model, amb la qual té uns quants plans de futur. Però, de moment, ha de posar totes les seves energies al concurs, que cada dia li està exigint més físicament i mentalment.

Marta López i Kiko ja han expressat diverses vegades la seva intenció de contraure matrimoni. Un cop casats serà el moment de pensar en l'embaràs.