Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb rostre seriós a la Passarel·la Cibeles

Marta Riesco, acusada de seguir les passes de Rocío Carrasco: què ha passat

Marta Riesco ja sap què opinen els seus detractors de la seva actitud

Marta Riesco va deixar la seva feina com a reportera a la televisió ja fa uns mesos. Des d'aleshores, i sobretot després de la ruptura amb Antonio David Flores, la periodista no deixa de pujar vídeos en què mostra el seu parer sobre assumptes relacionats amb la seva exparella. Una actitud amb què Marta Riesco s'està guanyant cada dia més enemics que l'acusen d'imitar la seva enemiga, Rocío Carrasco.

Riesco s'ha convertit en una creadora de contingut inesgotable. La madrilenya comparteix amb els seus seguidors tot el que li passa al seu dia a dia. A més, té temps per fer enregistraments o fins i tot directes en què ataca sense pietat els qui la qüestionen.

Marta Riesco cada cop més semblant a la seva enemiga encara que no ho cregui

L'exreportera va utilitzar fa pocs dies el seu canal de Twitter per parlar del matrimoni entre Antonio David i Olga Moreno. Marta ha deixat clar que ha arribat el seu moment i està disposada a explicar-ho tot. «He decidit que la propera vegada que parli sobre aquests temes que interessen tant pel que sembla, serà a cop d'exclusiva, com han fet totes elles i tots ells».

Fotomuntatge de Marta Riesco i Diego Arrabal
L'expreportera nega les acusacions de Diego Arrabal | Catalunya Diari

Unes paraules, en clara referència al clan Flores Carrasco, que demostren que està disposada a explicar tot el que ha viscut amb Antonio David. Així ho confirmava el periodista Diego Arrabal, que assegurava a YouTube que Marta està interessada a oferir una entrevista en exclusiva a una revista. De moment, però, no ha aconseguit que cap publicació li pagui el preu que, segons ella, tenen les seves paraules.

Mentrestant, i segons alguns detractors, Marta Riesco continua atacant el seu ex, exposant la seva vida i plorant les penes a través de xarxes. Una actitud que sembla copiar de Rocío Carrasco, l'ex del seu ex i gran enemiga, quan va gravar la docusèrie que porta el seu nom.

«No només parles incoherències i tens un comportament nefast. Encara no superes el teu fracàs, cada dia ets més ridícula atacant persones que ni t'anomenen, vols imitar Rocío Carrasco. Compte, és un joc molt perillós per a la teva imatge o més aviat per a la poca que et queda», escrivia un detractor de Marta a Twitter.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Rocío Carrasco
Molts veuen semblança en l'actitud de Marta Riesco amb la de Rocío Carrasco | Catalunya Diari

La mateixa Marta explotava contra els seguidors d'Antonio David tot just després de narrar com havia estat el seu darrer intent de reconciliació amb ell. Encara que van ser molts els que van aplaudir la seva valentia en explicar el que havia passat, molts d'altres es mostraven en desacord. Així, després de rebre quantitat de missatges negatius, Marta Riesco denunciava públicament l'odi rebut per seguidors del seu ex, als quals va titllar de «màfia».

La periodista acusava directament aquells amb qui s'identificava feia només uns mesos. «Aquestes persones de la 'marea blava', que van començar un moviment que defensa les causes contra l'assetjament mediàtic. Ara el que fan és insultar-me a mi i dir que vaig deambulant per hospitals».

L'ex d'Antonio David repeteix això del que tant renegava

Marta ha convertit les seves xarxes socials en un xou a mida. És capaç de retransmetre una vida d'aparences i, alhora, emetre comunicats oficials creient-se un personatge. Grans dosis de dramatisme per atraure amb més força el focus mediàtic cap a la seva persona.

L'exparella d'Antonio David, no contenta de donar detalls de la ruptura, a més es va permetre culpabilitzar Rocío Flores davant dels seus seguidors. «Espero que estiguis feliç, ja has aconseguit el que volies», un missatge que bé podria haver pronunciat en un plató buscant la resposta de l'adversari. Una estratègia amb què acudir al mateix escenari setmana rere setmana.

Marta Riesco continua endavant mostrant cada minut de la seva vida. Els últims dies, i després de contestar les acusacions de Diego Arrabal, l'exreportera va volar a Tenerife amb unes amigues. Caldrà esperar que torni a casa per veure quin és el seu objectiu següent.