Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Marta Riesco amb el rostre seriós

Marta Riesco publica un vídeo sospitós i fa saltar totes les alarmes

Marta Riesco ha generat una nova polèmica

Fa més d'un mes que es parla de Marta Riesco i de tot allò que ha passat amb el seu lloc de treball i amb La Fábrica de la Tele. Sí, perquè els vetos també l'han afectat i ella mateixa ha publicat que travessa dies millors i dies pitjors. Tot i això, la seva última publicació posa el focus sobre un tema completament nou.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco es recolza en la seva parella Antonio David per a tot i ell coneix els nous desitjos | GTRES

És evident que Marta segueix pensant en el seu lloc de treball, ja que fa alguns dies va publicar una 'storie' on deia que ho trobava molt a faltar. Tot i això, encara no se sap què passarà, doncs suposadament Marta està de baixa laboral. Però enmig d'aquest procés, van arribar els nous vetos d'Alessandro Salem on afecta la periodista i a gran part de la família d'Antonio David.

Per això aquest tema encara és una incògnita. No obstant això, Marta Riesco no s'ha tornat a manifestar sobre aquest tema ni ha dit res dels vetos, cosa que Antonio David Flores sí que ha comentat en un vídeo per a Youtube. Tot i això, a la meitat d'aquesta incògnita, Riesco podria estar pensant en una altra cosa, i així ho ha donat a entendre amb la seva última publicació.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Marta Riesco fa saltar totes les alarmes amb la seva darrera publicació

Molts podran dir que no n'hi ha per tant, però la seva última 'storie' és una declaració d'intencions. En concret, hi apareix un vídeo d'una nena petita, d'uns 2-3 anys, que balla i mostra un missatge que llueix a la samarreta: «No tinguis por».

Fotomuntatge de Marta Riesco i una 'storie' que ha pujat al seu Instagram
Marta Riesco ha penjat aquest vídeo a les seves 'stories', el qual és tota una declaració d'intencions | INSTAGRAM: MARTA.RIESCO

La reacció de Marta Riesco? «Em moro», acompanyat de molts cors. Podria estar Marta Riesco pensant a quedar-se embarassada? La veritat és que la periodista no n'ha parlat gaire més que per dir que en un futur si li agradaria ser mare, però mai se sap.

No obstant això, del que sí que ha parlat és del seu futur casament i de com li agradaria que Antonio David li demanés que es casés amb ell. I aquest és el primer pas que Marta Riesco voldria fer abans de quedar-se embarassada.

Així seria la petició de mà perfecta per a Marta Riesco

Marta Riesco en va parlar quan va ser com a convidada al programa 'Ares Revolution' d'Ares Teixidó. «Vaig dir tu quan em vulguis demanar matrimoni i tal, espero que ho facis tot molt bé i t'ho treballis moltíssim», li va explicar la reportera a Ares.

Així tal com li ho va explicar a Antonio David perquè ell sabés com ho ha de fer en un futur. «M'agradaria que anéssim a la Torre Eiffel, que cantessin La vie en rose i que després diguessis 'la Torre Eiffel és preciosa, però no és res en comparació a tu. Vols casar-te amb mi?'», explicava detall per detall.

D'aquesta manera, Antonio David, segons Marta Riesco, ja tindria des de fa temps les pautes que ha de prendre per demanar-li la mà a la seva parella. Com diem, el primer pas perquè el somni de Marta Riesco de convertir-se en la mare arribi en un futur.

A més a més, Marta Riesco també ha viscut com el seu grup d'amigues ja estan complint aquest desig. Sí, perquè el cap de setmana passat ho compartia en un sopar informal que va fer amb dues amigues de les quals una estava embarassada.

«Estic passant una nit tan bonica amb les meves amigues, m'emociona tantíssim veure una amiga que és com la meva germana embarassada. M'adono que la vida té mals moments, però també té moments meravellosos com aquest», va expressar en un dels seus vídeos.