Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'

Marta Riesco i Antonio David Flores es preparen per a la boda, i no és la seva

Marta Riesco i Antonio David estan a punt per fer el gran pas

Marta Riesco i Antonio David Flores ja estan a punt per a la boda, però no per a la seva. Recentment, Rocío Flores ha sorprès tothom en aparèixer vestida de núvia, cosa que ha fet saltar totes les alarmes. Està llesta per fer el gran pas?

De fet, tant la parella del seu pare com Gloria Camila no han pogut evitar comentar-li com està de maca. «Flipo, flipo i segueixo flipant», li ha escrit la filla d'Ortega Cano a la neboda. Mentre que, per part seva, Riesco ha deixat clar que li «flipa aquest vestit». Així, potser la reportera ja està agafant idees per a la seva futura boda amb l'exguàrdia civil.

La veritat és que el vestit en qüestió no deixa res a la imaginació: és força ajustat i amb moltes transparències i obertures. Així, també ajuda Rocío a presumir de la seva figura acabada d'estrenar. La jove es troba en el seu millor moment nou mesos després de sotmetre's a una liposucció. L'impressionant canvi físic experimentat per la neta de La más grande li ha fet guanyar més confiança en ella mateixa.

I ara podem veure-la posant fins i tot sense roba, per moltes crítiques que rebi sobre això. «Que poc et sembles a la teva àvia, quina pena si t'està veient!», han arribat a dir-li. «Antipatia i prepotència, això et defineix», la criticaven. «Molta operació, mirada malenconiosa, a veure quan t'operes per abaixar la supèrbia que tens. Posa't a pencar i deixa de lamentar-te», l'atacaven.

La veritat és que Rocío i el seu xicot, Manuel Bedmar, es troben en el seu millor moment, de manera que no seria cap sorpresa si es decidissin a fer el pas. Tots dos van saber fer front a la greu crisi que gairebé acaba amb la seva relació, sobretot quan van sortir a la llum les suposades infidelitats del jove malgueny a la seva parella.

Marta Riesco segueix somiant amb el dia de la seva boda

De fet, Bedmar deixava anar diverses indirectes sobre com se sentia, paraules que criticaven l'estil de vida de la filla d'Antonio David aleshores: «Una persona que et cuidi quan estiguis malament, que miri per tu, no que estigui tot el dia de festa cap amunt i cap avall. Per festes qualsevol persona val». Rocío es passava el temps entre Madrid i Màlaga a causa dels seus compromisos professionals, a més de passar-se el dia de festa amb els nous amics de Telecinco

Foto de Manuel Bedmar i Rocío Flores.
Rocío Flores estaria planejant casar-se amb Manuel Bedmar. | Europa Press

D'altra banda, qui també té moltes ganes de passar per l'altar és Marta Riesco, que fins i tot ha detallat la manera com espera que Antonio David Flores demani matrimoni. Així, explicava que li encantaria que fos sota la Torre Eiffel de París i amb la cançó de La vie en rose sonant de fons. «I que diguis: "La torre Eiffel és preciosa, però res en comparació amb tu"», exigeix la reportera al seu noi. «És l'amor de la meva vida, em vull casar, tenir fills amb ell i tot amb ell», assegurava la reportera.

A més, explicava que li encantaria casar-se a la platja. «El més complicat és dir que no et vols casar amb la persona amb qui estàs, perquè hi haurà algun motiu. Però si jo estic superenamorada, com no m'he de voler casar?»

De moment, la parelleta haurà de posposar els seus plans fins que l'exguàrdia civil acabi de formalitzar el divorci amb Olga Moreno. La sevillana no li ho estaria posant gens fàcil a Antonio David i, fins i tot, els seus fills s'hi haurien vist afectats.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp