Foto de Marta Riesco

Marta Riesco i Antonio David Flores fan l'estocada definitiva a Telecinco

Marta Riesco demostra que ja no té por i que té el suport de la seva parella Antonio David

Marta Riesco i Antonio David han decidit anar a per totes. A la reportera ja ningú la fa callar i ha decidit comptar tot l'assetjament que, suposadament, ha patit per part de l'equip de 'Sálvame'. La raó és senzilla i es deu a ser parella d'Antonio David Flores, atès que el programa sempre ha cregut Rocío Carrasco.

Els antecedents del conflicte de Marta Riesco amb La fàbrica de la Tele

Aquesta situació feia un temps que estava controlada, però va tornar a esclatar l'altre dia quan en un esdeveniment a 'Las Ventas', Marta Riesco va coincidir treballant amb Cristina Porta. Mentre que Marta anava a fer un reportatge gravat per emetre a 'Fiesta' el cap de setmana, Cristina estava en directe per a 'Sálvame'.

Aquest va ser el principal focus el conflicte atès que Marta Riesco es va posar a parlar al photocall amb José Ortega Cano no permetent a Cristina que fes cap pregunta. Una actitud molt criticada per tots atès que segons apuntava Lydia Lozano, «si hi ha un programa en directe té preferència el programa en directe si ets bona companya».

Ortega Cano sent entrevistat per Marta Riesco
Marta Riesco parla amb Ortega Cano sense deixar participar a Cristina Porta que estava en directe | Telecinco

La parella d'Antonio David Flores, lluny de controlar-se, va buscar la càmera en directe de 'Sálvame' i va tenir un enfrontament dur amb Cristina Porta. Això va ocasionar que la direcció del seu programa li tragués a Marta Riesco les seves funcions, llevant-li la feina de reportera al carrer i als esdeveniments.

Això és una cosa que Marta Riesco no vol permetre. Així ha començat des de llavors una denúncia pública des del seu Instagram en què no només nomena Borja Prado, sinó també la policia. I ara ha tret una prova d'aquest assetjament de què ella parla per part de 'Sálvame'.

Marta Riesco, recolzada en Antonio David Flores, demostra que el que diu ella és veritat

Per tot això, Marta ha decidit no callar més. L'altre dia ja deia que «estem ensenyant els nostres petits i adolescents a no rendir-se contra el bullying. A denunciar els abusadors, dir-ho als seus familiars, als directors, a no silenciar-se i ara és just el que jo faig».

Així, la reportera de 'Fiesta' ha sorprès tothom amb una publicació en què es veu un redactor de 'Sálvame', anomenat Germán, disfressat de pallasso i acompanyant-lo fins a casa seva. «Compartiré un dels meus moments més tristos que he viscut en els meus 35 anys», comença el text que acompanya aquesta fotografia.

«Aquest dia 5 d'abril de 2022, estava feliç, la meva parella m'havia enviat unes flors precioses a la feina. Estava sortint del que era un assetjament i enderrocament constant per part de @lafabricadelatele. Em demanaven que aguantés, que callés, que no contestés», explica.

«Aquell dia, un redactor vestit de pallasso em va esperar a la sortida de Mediasetmentre tots els treballadors podien veure'l i riure's de mi. I així ho feien tots. Vaig passar molta vergonya , vaig vomitar al lavabo i vaig sortir disposada a anar-me'n cap a casa meva a plorar».

Storie de Marta Riesco demostrant que 'Sálvame' s'enriu d'ella
'Sálvame' va emetre aquest moment en directe en què el redactor disfressat de pallasso segueix Marta Riesco fins a casa | Instagram @marta.riesco

Això que Marta Riesco relata va passar el dia del seu aniversari. «No volia que em veiessin plorar a 'Sálvame'. Sabia que la meva família estava veient la televisió així que vaig aguantar aquesta humiliació».

Però no va acabar aquí: «Quan vaig arribar a casa el presentador, Jorge Javier, va demanar a German, el reporter, a qui tots li reien la gràcia, que imités el meu ull caigut. Ell es va treure les ulleres i ho va fer mentre ballava twerking a la porta de casa meva i em cridava per la finestra».

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp