Foto de Marta Riesco

Marta Riesco es baralla amb el seu xicot al carrer i expliquen com l'amenaça

Marta Riesco i Antonio David Flores es barallen en una botiga de roba

El canvi que ha viscut Marta Riesco en els darrers mesos ha estat brutal. En l'àmbit professional, ha passat de ser una reportera desconeguda a ocupar les pantalles de tots els programes del cor. I personalment, mai no va imaginar que s'enamoraria d'un dels personatges més cridaners de la premsa rosa.

Ara, gaudeix del moment que travessa. Començar una relació amb Antonio David no ha fet que perdés la feina, com molts preveien. En canvi, sí que ha perdut alguna amistat, encara que això no és el que més li importa ara.

A priori, sembla que tot va bé a Marta Riesco, encara que això no seria del tot cert. A les darreres hores s'ha filtrat una baralla que ha tingut en públic amb l'exguàrdia civil i sembla que la parella no és com realment es mostra a les xarxes socials.

Marta Riesco a l'ull de l'huracà

Marta fa anys que treballa a la televisió, però mai havia tingut tanta repercussió com fins ara. A El programa de Ana Rosa ha estat des de sempre com casa seva i allà passa la majoria del temps. No obstant això, ningú imaginava, ni tan sols ella, que la seva vida professional canviaria tant en tan poc temps.

Enamorar-se d'Antonio David Flores no va ser fàcil de pair. Ni per a ella, que va haver de donar explicacions a plató i explicar la seva vida privada, ni per al programa, que veia que la seva reportera cridava massa l'atenció.

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco i Antonio David mostren la cara oculta de la relació al públic | GTRES

Amb el pas del temps, les aigües s'han calmat i encara que la Marta continua sent el focus de totes les mirades, encara conserva el seu lloc de treball i la seva relació. Ella assegura que amb Antonio David tot és de color de rosa i que està més enamorada que mai. En són una prova els vídeos i fotografies que publica a les seves xarxes socials.

Sembla que l'exguàrdia civil ha oblidat completament els seus 20 anys d'amor amb Olga i està vivint una altra joventut amb la reportera. Marta, en canvi, està gaudint d'una relació molt més assentada i seriosa, gens comparada amb les anteriors que ha tingut.

No és tot el que sembla

La parella viu a Madrid, al pis on Marta vivia quan encara era soltera. No obstant això, sembla que la rutina, la pressió dels mitjans i la vida atrafegada que porten tots dos actualment està afectant la relació.

Ells no ho han confirmat, però sí que ho han fet les nombroses persones que van ser presents a la botiga on Marta i Antonio David van anar junts. La parella es disposava a comprar roba per a un dels tants esdeveniments a què han d'anar aquestes setmanes.

Tot i això, lluny de com de romàntic pugui semblar anar de compres junts, la parella protagonitzava una enorme baralla. Pel que sembla, el cas omís que Antonio David feia a Marta va ser el principi de tot. Diversos testimonis que eren en aquell moment a l'establiment asseguren que la conversa que l'exguardia civil tenia per telèfon molestava Marta. La reportera s'havia encarregat d'escollir un conjunt al seu noi, cosa que a aquest semblava no importar-li. «Me'n vaig, eh, me'n vaig», cridava Marta.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David Flores protagonitzen una esbroncada en públic | Catalunya Diari

La discussió va arribar fins al punt que Antonio David va decidir abandonar la botiga de roba i continuar amb la seva conversa telefònica i va deixar Marta dins l'establiment, molt enfadada. La caixera, atònita al que veia, no va dubtar a descriure la situació. «No sé què es creia ell actuant així amb la seva xicota, Omar Montes?», deia.