Primer pla de Marta Riesco.

Marta Riesco confirma que la tornada de la seva superior és imminent

Ana Rosa Quintana està a punt de tornar a la televisió per la porta gran

La tornada d'Ana Rosa Quintana a Telecinco està a punt de produir-se i abans del que s'esperava, tal com confirmava ella mateixa.

Pel que sembla, la presentadora té pensat tornar al setembre i per la porta gran.

«Podem dir que al setembre ja estarà aquí», comunicaven molt emocionats els seus companys.

Imatge d'Ana Rosa Quintana als toros.
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la plaça de toros Las Ventas de Madrid. | GTRES
 

Després de passar uns mesos força complicats, Quintana es troba recuperada i pot presumir d'haver guanyat la batalla al càncer una vegada més.

De la mateixa manera, Ana Rosa també reprendrà la vida pública de manera imminent. I és que la periodista té planejat reaparèixer davant dels mitjans dimarts que ve, 21 de juny, en un acte ple de cares conegudes.

Encara que ja la vèiem d'allò més somrient a Las Ventas, després d'haver assistit a una les corregudes més esperades de la fira de Sant Isidre: la de Morante de la Puebla.

Imatge d'Ana Rosa Quintana pel carrer.
Fotografia d'Ana Rosa Quintana a la seva última aparició pública a la plaça de toros Las Ventas de Madrid. | Europa Press
 

«Ja comença a fer vida normal», comentaven sobre això. «Estic bé, estic estupendament, moltes gràcies. Començant la vida una altra vegada. Crec que ja ho hem superat, ja veurem», reconeixia la presentadora.

Ana Rosa confessava sentir-se «desbordada, emocionada i molt agraïda» davant de les mostres d'afecte rebudes. «Tots els companys de la tele, ha estat impressionant».

Muntatge amb fotos d'Ana Rosa i Marta Riesco.
Ana Rosa Quintana podria deixar-li les coses molt clares a Marta Riesco. | Instagram-GTRES
 

«Ana és una de les grans, no de la tele actual, sinó de la història de la tele. I em mataria si m'escolta», deia fa poc Máximo Huerta sobre la que fos la seva cap.

«Poques persones a la tele deixen una empremta a la televisió i Ana Rosa Quintana en deixa».

«Ser Ana Rosa Quintana no ha degut ser fàcil i és una gran professional, de la qual sempre he après moltíssim, televisivament, possiblement de qui més», assenyalava.

«Treballar en un magazine és molt complicat. És molt difícil. I fer-ho fàcil és una cosa que Ana Rosa aconsegueix. Fer que tot sembli fàcil i això benvingut sigui. Qualsevol trobada amb Ana, sempre».

Ana Rosa es planteja tornar a la televisió molt aviat

«Ana Rosa Quintana forma part de la meva vida, òbviament, i estic agraït d'haver estat amb Ana», assegurava Huerta.

«Ana està forta en tots els sentits de la paraula, tan forta, que és capaç de tornar al setembre com si tornés a començar a la televisió, perquè no ha perdut la capacitat de sorpresa, d'observació, d'il·lusió. I això es transmet».

Fa uns mesos Ana Rosa anunciava que el càncer havia tornat a la seva vida i li tocava tornar a emprendre la lluita més difícil.

Programa de Ana Rosa
Ana Rosa té moltes ganes de tornar a la feina. | Mediaset
 

«Vaig començar aquest programa quan els meus fills tenien poc més d'un mes i han passat moltes coses, algunes meravelloses, la majoria, i també disgustos perquè així és la vida», confessava Quintana molt emocionada.

«Avui he d'acomiadar-me per una temporada, espero que no sigui molt llarga, m'han detectat un carcinoma en una mama, afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d'aquest plató i d'aquests companys, que també són la meva família».

Imatge d'Ana Rosa Quintana seriosa.
Ana Rosa Quintana fa molts anys que està a la televisió. | GTRES
 

Des de llavors, moltes coses han canviat en el lloc que ha estat sempre una segona casa per a la presentadora.

I és que Mediaset s'ha vist embolicada en una completa reestructuració. Nombrosos programes són a la corda fluixa i desapareixeran molt aviat de la graella televisiva.

El primer a la llista ha estat Viva la vida, encara que Paolo Vasile també té al punt de mira el programa de Sonsoles Ónega i també Sálvame.

A més, sembla que les aliances han canviat, i molts voldran acostar-se a la reina dels matins per assegurar-se un lloc de feina de cara al futur.

▶️ Ana Rosa Quintana reaparece y sorprende a todos con su aspecto