Marta Riesco

Marta Riesco humilia a Olga Moreno amb una frase demolidora

Marta Riesco no està disposada a seguir callada

Marta Riesco no ha tingut cap problema a sentenciar la imatge pública d'Olga Moreno una vegada més. Des que va començar la relació amb Antonio David, la periodista ha estat molt qüestionada, tant dins com fora del seu entorn laboral.

En més d'una ocasió, hem pogut veure diversos col·laboradors de Mediaset assegurar que la reportera ha estat la causant de la ruptura de l'exguardia civil i la guanyadora de Supervivientes 2021. A més, i per si no n'hi hagués prou, Marta Riesco també ha vist perillar el seu lloc de treball a Unircorn Content.

Marta Riesco plorant a 'Ya son las ocho'
Marta Riesco sent que va ser tractada injustament al principi de la seva relació amb Antonio David | Mediaset

Quan la seva popularitat mediàtica va començar a créixer, molts van apuntar que havia passat de ser una professional de la comunicació a un personatge televisiu. Per aquest motiu, i arran dels múltiples escàndols que va protagonitzar, 'la reina dels matins' va decidir allunyar la seva treballadora de les càmeres de televisió.

Ara, i quan sembla que la vida li ha tornat a somriure, Marta Riesco ha decidit no callar més i no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'humiliar públicament Olga Moreno.

Marta Riesco, a la jugular d'Olga

Marta Riesco està molt cansada de sentir-se en un segon pla en la seva relació amb l'excol·laborador de Sálvame. Per això, durant la seva entrevista al podcast Cariscomedy no ha dubtat a carregar durament contra la dona que ha estat al costat de la seva parella durant més de 20 anys.

A la reportera de Telecinco no li ha tremolat el pols a l'hora de retreure a Olga la seva absència durant la seva participació a Supervivientes 2021. Segons ella, l'empresària se'n va anar en el pitjor moment mediàtic del youtuber.

«Jo, he estat al seu costat en tot moment i podria haver renunciat, ja que la meva carrera estava en un moment molt bo, però no ho vaig fer», ha assegurat Marta Riesco, després de recordar que, en aquell moment, la primera sèrie documental de Rociíto s'estava emetent a Telecinco.

Fotomuntatge dels rostres de Marta Riesco i Olga Moreno
Marta Riesco carrega durament contra l'empresària | La Noticia Digital

«La teva ex ha guanyat Supervivientes i no ha estat al teu costat quan estava a aquella illa… Jo vaig estar al seu costat en tot moment i deia: 'Host***, és que la gent que està defensant aquest moviment, com és possible que m'estigui insultant'».

I encara que és conscient que la «marea blava» ha estat molt dura amb ella, Marta Riesco està molt agraïda perquè pensa que a la seva parella el van treure del pou tres coses fonamentals: la «marea blava», els seus fills i ella.

A més, la periodista considera que ha rebut «un tracte superinjust» i que ha estat «la tia a què no se li ha donat lloc» dins de la vida de l'exguardia civil. «He estat la que ha tingut més ovaris i he perdut la que més.[...] He estat la tia que ha vist un 24 d'abril, aniversari del meu xicot, com jo no hi anava i altres persones sí i posaven davant de la premsa», ha assegurat, fent referència a l'assistència d'Olga Moreno a aquell esdeveniment familiar.

A continuació, la reportera ha explicat les conseqüències que van tenir aquestes imatges a la seva salut mental. «Jo el dilluns següent vaig haver d'anar a treballar a la cadena on s'estava parlant d'això i cobrant el mateix sou que abans de conèixer Antonio David».

Imatge de Marta Riesco i Antonio David Flores posant a un 'photocall'
Marta Riesco assegura que estan molt enamorats | GTRES

I ha estat en aquest moment quan Marta Riesco li ha llançat un dard enverinat a la gran enemiga pública. «Segueixo cobrant el mateix sou que fa cinc anys, altres persones no poden dir el mateix. Altres persones treballaven en altres coses, l'han conegut a ell i la seva vida ha millorat».

Per acabar, la periodista ha volgut donar l'estocada final a Olga Moreno. Sense pensar-s'ho dues vegades, ha pregonat als quatre vents l'amor que tots dos es tenen. «Creieu que si ell no estigués tan enamorat de mi, hagués deixat una persona que ha guanyat Supervivientes, amb la qual estaria ja a un nivell mediàtic i econòmic fantàstic, i se n'aniria amb una reportera?», ha sentenciat Marta Riesco, deixant aquesta pregunta a l'aire.