Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Marta Riesco a 'El programa de Ana Rosa'

Marta Riesco podria apropar-se a Rocío Carrasco: la seva estratègia després de tallar

Marta Riesco té clar quins seran els seus pròxims passos

La ruptura de Marta Riesco i Antonio David Flores ha explotat com una autèntica bomba i ens ha deixat sense paraules.Tot i que la parella es mostrava molt feliç i enamorada a les xarxes socials, sembla que en realitat no era or tot el que lluïa.

A més, gran part de culpa la tindria la mateixa Rocío Flores , filla del malagueny, tal com ha insinuat la  reportera. «Espero que estiguis feliç, ja has aconseguit el que volies», ha sentenciat Riesco en el mateix comunicat en què anuncia el final de la seva relació. I és que el seu és un conflicte que ve de lluny, tal com explica la nostra companya i col·laboradora Marina Esnal a La Razón.

Imatge d'Antonio David Flores amb Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco semblaven molt feliços i enamorats | EUROPA PRESS

Així, les discussions entre la parelleta eren força habituals i fins i tot hi va haver més d'una ocasió en què Antonio David s'havia plantejat seriosament deixar Riesco.

«Han viscut molts episodis amb tints foscos que no es poden explicar públicament», assegura Esnal. No obstant això, fins ara l'exguàrdia civil no s'hauria atrevit per por que ella acabés explicant-ho tot.

Captura de l' 'story' de Marta Riesco, on explica que ha trencat amb Antonio David
Marta Riesco ha anunciat la seva ruptura amb Antonio David | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

Ara que han trencat, el temor més gran d'Antonio David podria fer-se realitat, i és que tal com apunta Marina Esnal, l'estratègia de Marta ara podria passar per acostar-se a Rocío Carrasco, una unió molt perillosa que podria portar pel camí de l'amargor el malagueny, i és que la reportera no es caracteritza precisament per mossegar-se la llengua.

Això, doncs, suposaria acabar d'enfonsar Flores, la imatge del qual ja està molt malmesa després de l'escàndol de la famosa docusèrie.

Marta Riesco té clar quins seran els seus pròxims passos

A més, tot sembla indicar que la família d'Antonio David no havia acabat mai de tolerar la reportera. Pel que sembla, tal com revelava Diego Arrabal, al cercle íntim del malagueny estaven molt preocupats per ell i pel camí que estava seguint per culpa de la seva xicota.

De fet, una de les germanes de l'ex d'Olga Moreno va arribar a pronunciar-se públicament contra Marta, deixant molt clar que no estaven d'acord amb aquesta relació.

'Story' de Marta Riesco amb les seves maletes
Marta Riesco està molt afectada per tot el que ha passat | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO
 
 

Això sense comptar que la relació amb Rocío Flores, per més que elles s'esforcessin per mostrar tot el contrari, mai havia estat la millor. Ja al seu moment, la neta de La Jurado assegurava que intentava adaptar-se a la nova parella del seu pare.

Però, després de deixar-se veure passant temps en família i molt feliços, tot indicava que les aigües havien tornat a la seva llera.

Imatge de Marta Riesco fent-li un petó al cap a Rocío Flores durant una entrevista en directe
Marta Riesco assenyala Rocío Flores com a responsable de la seva ruptura | GTRES

De fet, fa molt poc podíem veure Antonio David i la reportera reunint-se amb Rocío i el seu xicot per sopar. Fins i tot organitzaven celebracions amb magnificència en què presumien del bon rotllo que existia entre ells.

La mateixa Marta s'ha lamentat respecte a la forma tan dolorosa en què han posat punt final a la seva història d'amor. És més, donava a entendre que l'han deixada al carrer en plena nit i que encara necessita assimilar tot el que ha passat.

'Story' de Marta Riesco amb Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David han posat punt final a la seva relació | INSTAGRAM @MARTA.RIESCO

«Necessito temps per assimilar el que he viscut les últimes hores. Estaré bé per la meva família i per la gent que sé que m'estimeu. Mai vaig pensar que em farien una cosa així en el pitjor moment de la meva vida», ha confessat als seus seguidors.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

I és que recordem que Riesco s'ha quedat sense feina, ja que Mediaset li comunicava l'acomiadament fa tot just dos mesos. Tot i això, malgrat tot, presumia en tot moment del suport que havia rebut de part de la seva parella.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!